BUKVALNO IH ČEKA PUNA TORBA PARA: Ova 4 horoskopska znaka u aprilu će dobiti VELIKE PARE -blago vama!

Zanimljivosti

BUKVALNO IH ČEKA PUNA TORBA PARA: Ova 4 horoskopska znaka u aprilu će dobiti VELIKE PARE -blago vama!

Horoskopski znaci koji će imati najviše para u aprilu.

Čak i najveći problemi sa novcem i teška ekonomska situacija neće biti prepreka za neke znakove Zodijaka da se u aprilu “opare”. Istina, zvijezde kažu da će morati dosta da rade, ali će naplatiti svoj trud i to višestruko. Evo o kojim znakovima je riječ.

Ovan

Ovnovi će imati dosta sreće u aprilu, kad je riječ o finansijama. Svaka kriza će ih zaobići, a vrijedan rad će konačno dobro naplatiti – drastično će uvećati priliv novca. Moguće je da će narednomg mjeseca priuštiti sebi i neku ozbiljniju kupovinu, poput novog automobila ili nekretnine. Troškovi će biti značajni, ali sve će se isplatiti. Ovan će imati uspjeha na poslovnom planu, može da očekuje potpisivanje nekog unosnog ugovora.

Bik

Bik, horoskopski znak koji veoma vješto “barata” novcem, narednog mjeseca će imati dobre šanse da uveća svoje bogatstvo. Astrolozi kažu da ih sreća na ovom polju neće pratiti samo u aprilu, već i u narednim mjesecima. Delimično će dobitak “dugovati” svom vrednom radu i zalaganju na poslu, a imaće i podsticaj zvijezda da ulože u neke profitabilne projekte. Nemojte ispustiti šansu.

Rak

Od početka godine Rak radi na poboljšanju svoje finansijske situacije, delom tako što se dodatno angažuje na poslu, a delom štednjom. U aprilu im se savetuju transakcije sa nekretninama, višestruko će im se isplatiti. Oni koji imaju neki stan ili kuću u vlasništvu i razmišljaju o tome da je izdaju – naredni mjesec je idealan za ovakvu vrstu posla. Prihodi će prevazići njihova očekivanja.

Lav

Lavovima će cijela godina biti u znaku finansijskog preporoda. Svi problemi koje su imali u prethodnom periodu se okončavaju i počinje jedna nova “era” blagostanja za ovaj znak Zodijaka. Vrijedno su radili i ulagali u poslove koji drugima nisu djelovali profitabilno, a koji će se narednog mjeseca konačno isplatiti. Sledeća etapa je novo ulaganje, a ako je riječ o nekretninama, astrolozi kažu da se konsultuju sa finansijskim savetnikom. Dolazak novog poslovnog partnera pospešiće priliv novca. Vrlo je moguće i da ih očekuje povećanje plate.

novi.ba