ZA PUTINA SU BITNI DATUMI 1. I 16. APRIL!’ Šta kažu natalne karte Rusije, Ukrajine, EU i NATO – do kada će trajati RAT? ‘NAREDNIH DANA SE OČEKUJU VEĆI SUKOBI!’

Svijet

ZA PUTINA SU BITNI DATUMI 1. I 16. APRIL!’ Šta kažu natalne karte Rusije, Ukrajine, EU i NATO – do kada će trajati RAT? ‘NAREDNIH DANA SE OČEKUJU VEĆI SUKOBI!’

Astrolog Srđan Stojić govoreći o ratu u Ukrajini kaže kako je jutros Mars prešao u znak Vodolije koji je vazdušni znak zbog čega očekuje napade iz vazduha.

Stojić govori i kako danas, sutra i prekosutra očekuje veće sukobe. Ukoliko se situacija ne promeni uskoro, Stojić napominje da početak aprila može biti kritičan.

Očekivao sam da će to Rusija malo brže osvojiti. Zašto? Mars, planeta ratovanja se nalazi u Jarcu. Jarac je zemljani znak, to je polako osvajanje. Mars je, međutim jutros, prešao u znak Vodolije koji je vazdušni znak, sada očekujem da će biti više napada iz vazduha, da će biti više raketa. Saturn je u znaku Ukrajine. Mesec je u znaku Rusije. Danas, sutra, prekosutra mi očekujemo da budu još veći sukobi. Teško da će stati. Naročito, ako se produži sukob u sredini marta meseca. Mars dolazi u kvadrat sa Uranom i to može biti jako opasna stvar. Onda Mars dolazi u Saturn, što može biti jako kritično tamo početkom aprila – rekao je Stojić.

Astrolog Bosiljka Glušica donela je u “Novo vikend jutro” kod Jovane Jeremić natalne karte Rusije, Putina, EU, ali i NATO što je napomenula da niko do sada nije uradio, zbog čega je to ekskluziva.

Ja sam donela natalnu kartu Rusije, Putina, imamo natalnu kartu EU, da bacimo pogled malo na njih i ekskluzivno natalnu kartu NATO koju nikada niko do sada nije uradio – rekla je Glušica.

Astrolog Joka Milekić govori za Pink kako Rusija i Ukrajina nisu mogli da izaberu gori dan za početak rata, kao i da će se EU tokom marta sledeće godine suočiti sa velikim izazovima.

Da su hteli da izaberu gori dan za početak sukoba, ne bi to postigli. U natalnom horoskopu EU imamo Mars i Pluton u znaku Škorpije. Na nebu u momentu napada Ukrajine i Rusije imamo to. U kodu EU piše da mora biti inicijator nekog velikog sukoba. Produžena ruka EU i SAD jesu vlasti u Kijevu, nijedan narod koji misli svojom glavom ne dovodi komičara na čelo države, jer to od komedije pređe u tragediju. Sve tamo do marta 2023. godine EU se suočava sa velikim izazovima – rekla je Milekić.

Glušica dodaje i kako je Srbija u dobroj situaciji, kao i da su za Putina jako bitni datumi 1. i 16. april ove godine.

Mi smo u dobroj situaciji, nismo uveli sankcije Srbiji, važno je da nismo slali vojsku u Ukrajinu, niti ćemo to uraditi. Međutim, ono što je bitno, da se vratimo na kartu NATO, ove zemlje EU koje su poslale vojnike, uključujući i Hrvatsku će imati posledice. Ako gledamo Putina kao vođu ovog celog vojnog projekta, radi se o tome da su jako bitni datumi 1. i 16. april. Gospodin Putin ima ceo stelijum u znaku Vage, kada se bude dogodio mladi mesec u znaku Ovna, on se događa na suncu NATO, tada možemo očekivati svašta – dodala je Glušica.

pink.rs