DEJAN IZGUBIO 20.000 € U ZADRUZI: Odbio da se ponovo vjenča sa Dalilom, a evo na šta je prinuđen Car za istu svotu! Otkriven plan

Showbizz

DEJAN IZGUBIO 20.000 € U ZADRUZI: Odbio da se ponovo vjenča sa Dalilom, a evo na šta je prinuđen Car za istu svotu! Otkriven plan

Dalila Mujić, Filip Car i Dejan Dragojević dobili su ponudu da im se isplati bonus od po 20.000 evra od produkcije “Zadruge” da naprave novi ljubavni zaplet u šouu, ali od toga zasad nema ništa, saznaje Kurir.

Kako smo čuli od naših izvora, plan je propao u startu jer je Dragojević odbio da učestvuje u toj igri, dok su Mujićeva i Car prihvatili ponuđenu svotu i bili su spremni da nastave da glume pred kamerama da se svakodnevno svađaju i mire.

– Od početka šoua jasno je da se sve vrti oko Dalile i Dejana, odnosno da je njihov odnos najzanimljiviji publici. Zato je produkcija stalno potencirala i vrtela priču oko njih, a poznato je da je Dalila dobijala pozamašne svote novca u znak zahvalnosti za podizanje rejtinga. Nova ideja producenata jeste to da se inscenira pomirenje Mujićeve i Dejana, odnosno da se njih dvoje pretvaraju kako su ponovo u ljubavi i da su jedno drugom sve oprostili, a na kraju je planirano i fiktivno venčanje pred kamerama. Za to su im ponudili po 20.000 evra. Dalila je prihvatila, ali Dejan je rekao da neće da učestvuje u tome – navodi naš izvor.

Međutim, tvorci “Zadruge” ne odustaju od svoje zamisli. Trenutno se s Dragojevićem ozbiljno pregovara da prihvati ponudu, a nije isključeno ni da će produkcija povećati iznos bonusa.

– I Filipu je takođe ponuđeno dvadeset hiljada evra da nastavi priču s Dalilom. Dakle, on sad treba da pravi ljubomorne scene i da proganja Dalilu, koja hoće da se pomiri s Dejanom. Takav je plan. Naravno, i Caru se dopalo to da dobije pare za zadatak, ali Dejanovo nećkanje sad sve koči. Svakako, rasplet će se brzo znati, pa ako vidite da su Dragojević i Mujićeva sve prisniji i da se opet “vole”, znajte o čemu se radi – zaključuje naš sagovornik.

Podsetimo, Kurir je već pisao o tome da je Dalila nakon kraha braka s Dejanom htela da izađe iz “Zadruge”, ali su je iz produkcije ubedili da ostane i nagradili je sa 10.000 evra. Kad je videla da svoju muku može da naplati, sledeći put je povećala iznos.

– Kad je Maja Marinković izbačena, Dalila je znala da produkcija računa na to da se ona ponovo zbliži sa Carem. Sedela je više od pet sati u kancelariji s ljudima iz produkcije. Znam da je tražila nenormalan iznos, svi smo se krstili, ali na moje veliko iznenađenje, uspela je da uzme još oko 15.000 evra da bi se pomirila s Filipom – objasnio je izvor, koji je istakao da je za dve promene ugovora Mujićeva zaradila 25.000 evra.

Kurir.rs/A.P