Ušla u stan u kom je živela s dečkom i više NIKAD nije izašla: Na snimcima je uočeno nešto ŠOKANTNO

Zanimljivosti

Ušla u stan u kom je živela s dečkom i više NIKAD nije izašla: Na snimcima je uočeno nešto ŠOKANTNO

Brenda Isela Solis (26) majka dve devojčice, pronađena je mrtva u iznajmljenom stanu u meksičkoj Iztapalapi. Okolnosti njne smrti i dalje se istražuju, a uhapšen je njen partner Omar Emanuel N. sa kim je živela i za koga se sumnja da je umešan u smrt.

Kako prenosi tamošnji list Excelsior, nestanak devojke prijavljen je prošle nedelje, a telo je pronašeno nekoliko dana kasnije. Kako navode vlsti u Meksiko Sitiju, majka nesrećne devojke pokušavaja je da stupi u kontakt sa ćerkom, ali nije mogla da je dobije.

U tom trenutku zaputila se ka stanu gde je živela, zvonila na interfon, ali joj niko nije otvarao vrata. Odmah je alarmirala policiju, a izvršitelji su razvalili vrata i zatekli beživotno telo 26-godišnjakinje.

Na njenom telu nije bilo tragova fizičkih povreda, a sumnja se da je, slučajno ili ne, umrla od posledica mešanja alkohola i opijata. Pregledavši snimke sigurnosnih kamera zgrade, policija je ustanovila da su Omar i Brenda u noći između 18. i 19. februara ušli u stan unoseći alkoholna pića.

Međutim, dan kasnije, Omar je takođe uhvaćen kako unezveren i sam napušta stan.

Muškarac je nekoliko dana kasnije uhapšen u prestonici Meksika, a obdukcijom će biti utvrđen tačan uzrok smrti, kao i to da li je njen emotivni partner direktno umeštan u tragediju.

(objektiv.rs)