Putinova bivša odabrala je 21 godinu mlađeg biznismena?

Svijet

Putinova bivša odabrala je 21 godinu mlađeg biznismena?

Ljudmila nije dugo plakala za Putinom, navodno je 2015. kročila u novi brak s Arturom Očeretnim. Par posjeduje palaču u blizini otmjenog francuskog ljetovališta Biarritza, koja bi mogla vrijediti do sedam milijuna eura

Naš brak je gotov zbog činjenice da se jedva viđamo. Vladimir je potpuno uronjen u svoj posao. Djeca su nam odrasla, žive svoj život, a ja stvarno ne volim publicitet, izjavila je 2013. godine, tadašnja prva dama Rusije, Ljudmila Aleksandrova Putina (64). S ruskim predsjednikom, Vladimirom Putinom (69) provela je 30 godina u braku, a zajedno imaju dvije kćeri: Mariju (36) i Katerinu (35).

Ljudmila nije dugo plakala za Putinom, navodno je 2015. kročila u brak s 21 godinu mlađim ruskim biznismenom, Arturom Očeretnim (43).

Poduzetni novinari Projekta izvješćivanja o organiziranom kriminalu i korupciji (OCCRP) saznali su 2017. godine, da Ljudmila i njen novi suprug posjeduju palaču u blizini otmjenog francuskog ljetovališta Biarritza, koja bi mogla vrijediti do sedam milijuna eura.

Vlasnik raskošne vile je Očeretin, ali te 2017. godine, ruski biznismen sa svojim prihodima nije mogao prištiti takvu nekretninu zakonski. Nekretnina je kupljena nekoliko mjeseci nakon razvoda Putinovih.

Prijave prihoda i imovine koje je Ljudmila podnijela tijekom braka s predsjednikom Putinom pokazuju samo relativno skromne iznose. Očeretni novinarima nikada nije odgovorio na upite o palači, a nije poznato ni tko u njoj danas živi, iako se još uvijek nalazi u njegovom vlasništvu.

Ovih dana ograda njihove francuske vile osvanula je ispisana antiputinovskim grafitima i oslikana ukrajinskom zastavom.

24sata