ISTOPIT ĆETE SE ZA 5 DANA BEZ VJEŽBI I GLADOVANJA: Isprobajte ovaj čudesni žuti napitak za mršavljenje (RECEPT)

Zdravlje

ISTOPIT ĆETE SE ZA 5 DANA BEZ VJEŽBI I GLADOVANJA: Isprobajte ovaj čudesni žuti napitak za mršavljenje (RECEPT)

Kako to obično biva, u organizmu se neminovno nagomilavaju štetne materije koje dolaze od loše ishrane, al*ohola, duvana, koncentrovanog šećera, od mikroorganizama, poput virusa i bakterija, ali i uslijed zagađene životne sredine.

Upravo zbog toga potrebno je da tijelu s vremena na vrijeme pružite odmor od svih štetnih materija, ojačate svoje odbrambene mehanizme i napadnete masne ćelije. Kako biste ubrzali metabolizam i izbacili otrove iz organizma, te smršali za vrlo kratko vrijeme, probajte naš zuti sok.

Napravite ovaj napitak i vidjet ćete rezultate vrlo brzo.

Sastojci ovog soka su ananas, limun, đumbir, i jabuka, a oni su prepuni vitamina i minerala koji pozitivno utiču na organizam. Kada od ovih sastojaka napravite čudesan napitak smršat ćete bez vježbanja i dijete brzo i lako.

Ananas djeluje kao prirodni diuretik pomažući izlučivanje suvišne tečnosti, a samim tim pomaže i detoksikaciju organizma i mršavljenju. Ananas sadrži bromelain koji razgrađuje hranjive materije na manje dijelove koje tijelo brže može iskoristiti kao izvor energije.

Limun je bogat je vitaminom C i podstiče lučenje enzima i ubrzava eliminaciju otpadnih materija i vraća vitalnost i podiže nivo energije.

Zelena jabuka je nevjerovatna. Ima visok sadržaj vlakana koji utiču na unutrašnju ravnotežu i jačanje metabolizma, sadrži pektin koji pomaže u kontroli nivoa šećera u krvi.

Đumbir je snažan antioksidans koji pospešuje funkciju jetre i odličan je za detoksikaciju organizma. Osim toga, pomaže kod nadutosti i ubrzava probavu.

Šta vam je konkretno potrebno?

Ovo: 1/2 ananasa, 1 limun, malo đumbira, 1 zelena jabuka, 500 ml vode.

Sve sastojke stavite u blender i izblendajte. Potrebno je da popijete 150 ml soka prije svakog obroka i poslije pet dana vidjet ćete prve rezultate.

Novi.ba/24sedam.rs