“Podrška Ukrajini”: Hrvatska Lutrija iz ponude izbacila sva natjecanja iz Rusije i Bjelorusije

Svijet

“Podrška Ukrajini”: Hrvatska Lutrija iz ponude izbacila sva natjecanja iz Rusije i Bjelorusije

Suosjećamo sa svim žrtvama ukrajinskog naroda i šaljemo poruku mira u nadi što skorijeg okončanja rata i humanitarne katastrofe, izjavio je predsjednik Uprave Hrvatske Lutrije

Sportski bojkot Rusije uslijed invazije na Ukrajinu u punom je jeku! Klubovi raskidaju bogate ugovore sa sponzorima, finale Lige prvaka oduzeto je Sankt Petersburgu, košarkaških klubovima oduzeta su domaćinstva u europskim utakmicama. A to je, prema svemu sudeći, samo početak…

I dok čelnici europskih zemalja osmišljaju i provode sankcije Rusiji, u takvu se inicijativu uključila i Cro Bet kladionica Hrvatske Lutrija, koja je iz ponude izbacila sva natjecanja iz Rusije i Bjelorusije.

Priopćenje prenosimo u cijelosti:

“U znak podrške ukrajinskom narodu i Ukrajini, ovog se vikenda i Cro Bet Hrvatske Lutrije pridružuje nizu inicijativa koje imaju samo jedan cilj – prekid oružanih sukoba. Do daljnjega, nacionalne lige svih sportova i razina natjecanja iz Rusije i Bjelorusije neće biti dio ponude Cro Bet kladionice Hrvatske Lutrije.

– Suosjećamo sa svim žrtvama ukrajinskog naroda i šaljemo poruku mira u nadi što skorijeg okončanja rata i humanitarne katastrofe. Vjerujemo da će i naši igrači prepoznati i pozdraviti ovu inicijativu kao gestu solidarnosti – izjavio je predsjednik Uprave Hrvatske Lutrije g. Mario Musa”

24sata