(VIDEO) Na prvom sastanku se poljubili, a na četvrtom se ona PORODILA: Evo šta se desilo

Zanimljivosti

(VIDEO) Na prvom sastanku se poljubili, a na četvrtom se ona PORODILA: Evo šta se desilo

Alisa Hodžis iz australijskog Brizbejna ima samo 20 godina a već je preživela pravu životnu buru. Ova devojka je zatrudnela sa 19 godina i njen tadašnji partner, otac deteta, se u 17. nedelji njene trudnoće izjasnio da ne želi da ima ništa ni sa njom ni sa bebom. Ipak, ubrzo ju je sreća pogledala pošto je našla muškarca iz snova koji je prihvatio njenu bebu.

Da stvar bude još gora, i njegova i njena porodica su je ubeđivale da bebu ne rodi, da je previše mlada i pritiskali je da ode na abortus. Ona je tada već čula bebine otkucaje srca i osetila bebu kako se kreće, želela je da na svet donese svoje dete.

Ostala je sasvim sama, pod pritiskom porodice da ne postane majka. Ona je želela tu bebu, a podrška u tome su joj bile jedino sestra i najbolja drugarica. Znala je da želi da zadrži bebu, iako to znači da će je se roditelji odreći, što je na kraju i bio slučaj na neko vreme.

Ona je tada napravila je profil na jednoj aplikaciji za upoznavanje i tamo srela Maksa Silvija (25). Od starta je bila otvorena i rekla mu je odmah da je skoro u sedmom mesecu trudnoće, ali Maksu to nije smetalo.

https://www.tiktok.com/@alyssa_jane01/video/7062206304844090625?referer_url=https%3A%2F%2Fnarodniportal24h.net%2F&referer_video_id=7062206304844090625&refer=embed

Kako sam kaže, u početku je bio bojažljiv, ali u Alisi je video nešto što u drugim devojkama nije. Počeli su da se viđaju, ali kako Alisa kaže, njihov četvrti sastanak bio je legendaran, jer se završio porođajem. Naime, te večeri kada se sve odigralo Alisa, tada u osmom mesecu, trebalo je da sačeka Maksa na aerodromu, budući da se vraćao sa poslovnog puta.

Međutim, njoj je pre nego što je trebalo da krene po njega pukao vodenjak, te je morala da mu javi da ipak neće doći. I tu na scenu stupa ovaj veliki čovek. On je otišao kući, ostavio stvari i požurio kod nje u porodilište, iako su se pre toga poznavali svega osam nedelja i videli svega par puta u životu.

Bio je pored nje dok se porađala, video je bebu, bio joj podrška dok je Alisin sin Oli bio na odeljenju neonatalne intenzivne nege. Sestre i lekari su mislili da je on otac, pa su ga zajedno sa majkom svuda puštali.

Maks im ni u jednom trenutku nije rekao da on detetu nije biološki otac, naprotiv. Bio je tu, za Alisu i Olija. Kada su mama i beba izašli iz bolnice, uzeo je nedelju dana slobodno sa posla i našao im se u periodu kada je bilo najpotrebnije, dok se majka navikavala na samostalan život sa novorođenčetom.

Iako je Alisa ime biološkog oca upisala u krštenicu, kaže da on osim minimalne alimentacije koju uplaćuje nije pokazao nikakvo interesovanje za bebu ali da joj je Maks bio beskrajna podrška i pomoć. Njihova ljubav je sve jača i raste iz dana u dan, a malog Olija odgajaju zajedno.

(objektiv.rs)