(VIDEO)NEZAPAMĆEN SKANDAL: U KLUBU TUKLI MAJKU POZNATOG FUDBALERA! Branila sina, pa dobila batine!

Svijet

NEZAPAMĆEN SKANDAL: U KLUBU TUKLI MAJKU POZNATOG FUDBALERA! Branila sina, pa dobila batine!

Mladi fudbaler pokušao da izbegne incidente jer već ima dugu istoriju nereda po klubovima, ali nije uspeo!

Nastavljaju da se nižu skandali fudbalera Mančester sitija.

Pep Gvardiola je nedavno pričao o tome kako svojim fudbalerima zamera samo što izlaze u noćne klubove bez njega, ali mu se nove vesti iz Engleske neće svideti. Fil Foden je uhvaćen u izlasku i nakon poraza od Totenhema, a tokom noći je upao u velike probleme. njegova majka učestvovala je u tuči!

Pomalo neobična situacija za “Gaskojna iz Stokporta”, prvenstveno jer je neobično da u noćni klub povede i majku, a zatim i zbog problema koji su tamo nastali. Iako je na snimku delovalo da fil želi da izbegne incidente, ni kriv ni dužan se našao u centru skandala.

Tuča u ovom noćnom klubu počela je nekoliko sekundi nakon što je Foden pokazao želju da ode u drugu prostoriju. On nije želeo da učestvuje u raspravi, ali je nepoznati muškarac udario u glavu njegovu majku, što je bio početak fizičkog obračuna.

Uskoro je nekoliko muškaraca i žena razmenjivalo udarce na hodniku koji vodi do različitih prostorija ovog kluba, a mladi fudbaler nije mogao da zaustavi sukob.

Na snimku se dobro vide razmenjeni udarci:

https://twitter.com/CrimeLdn/status/1495307232631795714?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1495307232631795714%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.pink.rs%2Ffudbal%2F378201%2Fnezapamcen-skandal-u-klubu-tukli-majku-poznatog-fudbalera-branila-sina-pa-dobila-batine-video%3Ffbclid%3DIwAR2R3Gk7FOt8WqCs16m0gAxNdX9-HQ_Tg8ZMeSBdop28LJO6tf4SPjInvDU

Podsećamo, igrači Mančester sitija imaju dugu istoriju problema. Počelo je problemima koje je Foden napravio u reprezentaciji Engleske, Džek Griliš je redovan posetilac klubova u kojima često bude problema, a još se ne zna ko je iz Gvardiolinog tima odlazio na seanse kod profesionalne gospodarice.

Zapravo, njih dve su se pohvalile da su u tandemu “mučile” jednog prvotimca Mančester sitija.

pink.rs