Marija poginula pred SESTROM: U tragediji kod Aranđelovca ugašen mlad život – meštane ŠOKIRA jedan detalj

Region

Marija poginula pred SESTROM: U tragediji kod Aranđelovca ugašen mlad život – meštane ŠOKIRA jedan detalj

Meštani Venčana kažu da se nesreća dogodila na delu puta na kome ne može da se brzo vozi

U sinoćnoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila kod sela Venčane blizu Aranđelovca, na mestu je poginula Marija M. (30).

Nesrećnoj devojci se pokvario automobil, pa je izašla iz auta da vidi šta se desilo. Na nju je kolima naleteo karate trener D.M. (74) dok je stajala ispred pokvarenog auta sa sestrom A.M. (22), koja je lakše povređena. On je udario u kola i odbacio vozilo na njih.

Kolima Hitne pomoći je prevezena u bolnicu, ali je na putu preminula. Vozaču je po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Aranđelovcu određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će biti saslušan pred nadležnim tužiocem.

Meštani Venčana kažu da se nesreća dogodila na delu puta na kome ne može da se brzo vozi, te da su veoma iznenađeni kako je tu uopšte došlo do udesa.

Kako kažu, nesreću je izazvao čovek koji je pre desetak godina otvorio, na ulazu u Venčane, teretanu i karate trening centar.

– Devojka koja je stradala je iz sela Mirosaljci. Ona je krenula ka Venčanima, kada ju je udario vozač. Navodno, kola su joj se pokvarila, stala je pored puta sa sestrom, a na autu nisu imale svetla, nije im radila čak ni pozicija. Vozač ih, kako se priča, nije video i udario je u njih otpozadi – kažu meštani.

objektiv.rs