Svi znaju da je Kija Kockar bivša žena Slobe Radanovića, a evo ko je bivši muž Jelene Đuričanin SA KOJIM IMA DVOJE DECE

Region

Svi znaju da je Kija Kockar bivša žena Slobe Radanovića, a evo ko je bivši muž Jelene Đuričanin SA KOJIM IMA DVOJE DECE

Jelena Đuričanin danas u manastiru Svete Trojice u Dubici izgovara sudbonosno da pevaču Slobodanu Radanoviću.

Oboma je ovo drugi brak, Sloba je bio nepunu godinu u sa kijkoju je prevario sa Lunom Đogani u rijalitiju Zadruga 1.

Jelenin prvi suprug, s kojim ima dvoje dece, jeste biznismen Igor Marković, koji živi i radi u inostranstvu i kako je rekao ranije za medije on od početka podržava romansu bivše supruge i Radanovića jer mu je najbitnija da je majka njegove dece srećna i ispunjena.

– Jelena i ja odavno nismo zajedno, iako smo još u braku. Ona je već dugo slobodna žena, tako da je apsolutno njena stvar to s kim se viđa – rekao je pre tri godine Marković.

Jelenin bivši je da njih dvoje imaju iskren odnos, tako da je među prvima saznao da mu se žena viđa sa Radanovićem.

– Nas dvoje smo u dobrim odnosima i pričali smo već na tu temu. Nemam ništa protiv njenih izbora, ona je majka moje dece i želim da bude srećna. Stvarno ne znam na kom je nivou njihova veza, znam samo da se druže – pričao je tada Igor za “Informer”.

Marković je imao prilike da upozna popularnog pevača i o njemu ima samo reči hvale. – Naravno da smo se upoznali. On je jedan fin i kulturan mladić – kaže sagovornik “Kurira”.

Kada smo ga upitali kako će reagovati ako Jelenina i Slobina veza postane toliko ozbiljna da se kruniše brakom, Marković kao iz topa odgovara:

– Pa zašto bi mi to smetalo? Želim joj svu sreću ovog sveta, jer samo srećna žena može biti dobra majka našoj deci.

Čime se bavi bivši muž

U javnosti se dosta spekuliše čime se bavi muž Slobine nove devojke, pominjani su i neki ilegalni poslovi, što Igor oštro demantuje.

– Istina je da sam vlasnik jednog restorana u inostranstvu. Osim toga se bavim trgovinom nekretnina. Svakakve gluposti su se pisale vezane za moje zanimanje, pa mi je važno da sve to lepo objasnim – kaže Marković.

blic.rs