Cigi komentirao misicu bez dlake na jeziku: ‘Barbara je taj Porsche definitivno zaslužila’

Showbizz

Cigi komentirao misicu bez dlake na jeziku: ‘Barbara je taj Porsche definitivno zaslužila’

Neven Ciganović je tijekom novog ‘Modnog suda’ među ostalim spomenuo i opjevani Porsche kojeg je naša bivša misica Barbara Ljiljak dobila na poklon od srpskog poduzetnika

Neven Ciganović (50) u novoj je epizodi popularnog ‘Modnog suda’ u društvu bivše misice Maje Nikolić komentirao kombinacije naših poznatih dama među kojima su bile Severina (49), Iva Todorić (46), Barbara Ljiljak (33) i Iva Jerković (40).

– Očito je da je zaslužila Porsche jer prekrasno izgleda. Kosa divna, make-up, sve onako kako treba. Mislim da je definitivno zaslužila taj Porsche – obasuo je Cigi misicu komplimentima, a dodao ih je nekoliko i za Ivu.

– Moram pohvaliti Ivu Jerković, prekrasno izgleda – zaključio je nakon pregleda niza fotografija djevojaka sa zabave.

Maja se složila da Barbara odlično izgleda, no ipak je dodala:

– Duboki dekolte i kratka haljina ne bi trebali ići zajedno, meni ovo sve u svemu izgleda jako lijepo.

Bivša Miss Universe proslavila je rođendan u zagrebačkom restoranu u društvu bliskih prijateljica prošli tjedan, a njezin poklon ispred restorana ukrao je svu pažnju.

Tamno sivi Porsche čekao ju je parkiran ispred, a na haubi imao je veliku ružičastu mašnu.

Zbog skupocjenog poklona bivša misica našla se u centru pozornosti policije, ali i medija, a za RTL.hr tada je otvoreno progovorila i o odnosu s imućnim Beograđaninom Jugoslavom Karićem. Rekla je kako su njih dvoje samo dobri prijatelji.

24sata