NAKON GUBITKA BEBE, JOŠ JEDNA AGONIJA! Kristina Spalević završila na OPERACIONOM STOLU, evo kako se bivša zadrugarka oseća! (FOTO)

Region

NAKON GUBITKA BEBE, JOŠ JEDNA AGONIJA! Kristina Spalević završila na OPERACIONOM STOLU, evo kako se bivša zadrugarka oseća! (FOTO)

Izabranica Kristijana Golubovića, Kristina Spalević nedavno je saopštila svima da je izgubila bebu. Bivša zadrugarka i pevačica oporavljala se od neprijatnog događaja u njenom životu da bi sda završila i na operacionom stolu.

Naime, Spalevićeva je na društvenoj mreži Instagram priznala šta ju je još zadesilo.

– U ranim jutarnjim časovima sam imala hitnu operaciju slepog creva sa još nekim dodatnim komplikacijama vezanim za prethodni događaj koji nas je snašao. Htela sam samo da vas obavestim da sam stabilno, da će biti bolje i da moje saradnike zamolim za strpljenje, čim dođem kući nastavljamo gde smo stali – napisala je Kristina na Instagramu uz fotografiju iz bolnice.

Kristijan je nedavno govorio o njenom gubitku bebe i zdravstvenom stanju.

Ona je dobila koronavirus zbog čega joj je trudnoća postala visokorizična. Doktori su odmah rekli da su male šanse da se održi jer je rana trudnoća u pitanju. Kada je prokrvarila, uradili smo trudnički hormon beta HCG i videli da je počelo. Pošto su prve nedelje u pitanju i plod se još nije formirao, kako su nam doktori objasnili, nadamo se da neće trebati kiretaža i da će on sam otići, budući da Kristina danima krvari – rekao je nedavno Golubović.

pink.rs