(VIDEO)’TARA JE SVE SUPROTNO OD NORMALNE OSOBE!’ Ivana Krunić razvezala jezik, Čolak osudio Nenadovo ponašanje: TOTALANO SE UKANALIO!

Showbizz

‘TARA JE SVE SUPROTNO OD NORMALNE OSOBE!’ Ivana Krunić razvezala jezik, Čolak osudio Nenadovo ponašanje: TOTALANO SE UKANALIO!

U novom izdanju emisije “Pitam za druga”, koja se emituje na RED televiziji, voditeljski duo Sanja Stanković i Stefan Kandić Kendi ugostili su bivše zadrugare i ljubavni par, Ivanu Krunić i Baneta Čolaka.

Čolak se osvrnuo na odnos Tare Simov i Nenada Aleksića Ša, pa prokomentarisao njihovo ponaše u Beloj kući.

Kako god se sabere i oduzme, meni je opet Tara bolja i normalnija od Ša. Meni tako izgleda. Ja Tari ne mogu da opravdam njene postupke i ponašanje, izjave, uvrede koje izjavljuje, ali Ša koji svojim godinama i životnim iskustvom dozvoljava sebi ovakve stvari posle toliko godina karijere, braka i svega što je prošao… Katastrofa – iskren je Bane, pa nastavlja:
Šta da kažem… Svi smo poverovali u njegovu priču da hoće da se promeni, da hoće da se pokaže u drugačijem svetlu, treba dati šansu ljudima, ali on se ovog puta kanali još više. Kada izjaviš takve stvari za nekoga do koga ti je navodno stalo, a posle opet budeš sa tom osobom, onda više govoriš o sebi, nego o toj devojci.

Sa druge strane, Krunićeva ih oboje nije poštedela, pa istakla da Simova za nju nije normalna.

Mislim da je Ša nju voleo, ali da je ovde u pitanju bolesna ljubav, slična kao i svaka veze Maje Marinković. Postoje ljudi koji drugačije i ne mogu da priušte, nisu tu svesne kockice na broju, počevši od Tare. Ja nisam jedna od onih koje pravdaju njeno ponašanje time što su je roditelji zanemarivali, poznajem ljude koji su imali takve probleme, ali su ipak izrasli u normalne ljude, a Tara je apsolutno sve suprotno od toga. Što se tiče Ša, njega drmaju i neki kompleksi, čudan je, Bog mu je sve dao, a on je sve olako bacio u vodu – zaključuje Ivana u emisiji “Pitam za druga”.

Detaljnije pogledajte u nastavku.

pink.rs