Cetinski ima novi imidž: Nakon presađivanja kose vratio se prepoznatljivim kovrčama

Showbizz

Krajem prošle godine otkrio je da je već dugo planirao ići na presađivanje kose te da je za to morao otići na tretman izvan Hrvatske, a sada se već vide i prvi rezultati

Pjevač Tony Cetinski (53) podvrgnuo se tretmanu transplantacije kose, a čini se kako se sada odlučio vratiti svojim kovrčama po kojima je bio prepoznatljiv na početku karijere.

U prosincu prošle godine krenuo je na tretman, a rezultati su itekako vidljivi. Na to se odlučio sam, bez sugestija ili nagovaranja.

– Već dugo sam imao želju otići na transplantaciju kose i sretan sam što radi toga nisam morao otputovati izvan granica Lijepe Naše jer je doktorica i stručnjakinja za kosu – Ana Maletić, u tom području uvjerljivo najbolja. Iskreno se veselim rezultatima! – napisao je tada Tony na Instagramu.

Na početku karijere imao je guste kovrče, koje su bile i njegov zaštitni znak, a na koncertu u Đurđevcu krajem lipnja kosa mu je bila gušća, a već se polako vraćaju i kovrče.

Inače, zahvat presađivanja kose traje između četiri i osam sati, a pravi rezultati vidljivi su kroz godinu dana.

Na ovaj tretman odvažile su se svjetske zvijezde poput Eltona Johna, Wayne Rooneyja, Davida Beckhama, Matthewa McConaugheya, Robbieja Williamsa.

24sata