Jana progovorila o nedavnoj porodičnoj tragediji: Tugu dijelimo zajedno, zajedno nam srca krvare!

Showbizz

Jana progovorila o nedavnoj porodičnoj tragediji: Tugu dijelimo zajedno, zajedno nam srca krvare!

ana progovorila o nedavnoj porodičnoj tragediji: Tugu dijelimo zajedno, zajedno nam srca krvare!

Gošća Pulsa Srbije na Kurir televiziji bila je jedna od najpopularnijih pjevačica narodne muzike, a svoju publiku nedavno je obradovala novom pjesmom “Abu Dabi”. Fanovi su jedva čekali da čuju šta im je spremila, ali osim ove, ona će publiku obradovati još jednom, namjenskom pjesmom.

Kakve su reakcije na prve taktove Abu Dabija, pričala je Jana Todorović. Međutim, Jana je otkrila i kako se osjećala kada je doživjela veliku porodičnu tragediju.

Jana se prvo osvrnula na prijateljstvo sa Tanjom Savić, a onda je i spomenula tragediju njene porodice, kada je izgubila sestrića Branka.

– Tanjino i moje prijateljstvo traje godina, i sada kada je meni jedan od najtežih trenutaka u životu mnoge moje kolege su uz mene. Imala sam dosta poruka i podrške.

Ona je dodala da je vezana za sestru i da je cijeloj porodici ovo teško palo.

– Smogla sam snage, kada se to desilo. Ne možemo jedno veče da spavamo, pošto sestra živi kod mene i ostali. Svi smo na okupu i tu tragediju dijelimo zajedno. Sestra mi je rekla da ne želi da nama remeti život, a ja sam joj rekla “ne sestro, ovo je naša porodična tragedija”, i mi moramo zajedno da dijelimo tugu, da nam zajedno srce krvari. Meni moj sestrić daje posebnu snagu – rekla je Jana u Pulsu Srbije na Kurir televiziji.

Podsjetimo, Branko je sin Janine rođene sestre, sa kojom je Jana uvijek bila veoma bliska. Bane je često pomagao pjevačici i u organizaciji nastupa, ali i svih drugih poslovnih obaveza. kurir.rs