Ava o presudi zbog remećenja javnog reda i mira: S alkoholom imam problem kao Grdović…

Showbizz

Starleta nam se javila nakon nove presude da iznese svoju stranu priče. Priznaje da je bila pod utjecajem alkohola te da joj ne treba puno da se napije

Da je Ava Karabatić (33) ponovno osuđena zbog remećenja javnog reda i mira u alkoholiziranom stanju pisali smo prije nekoliko dana. Podsjetimo, dobila je novčanu kaznu u iznosu od 750 kuna jer se, stoji u presudi, krajem prošle godine pijana valjala po podu splitskog hotela, kričala i uznemiravala goste. Starleta tad nije bila dostupna za komentar, no sad nam se javila da iznese svoju stranu priče.

Nisam bila na podu i hrkala, ali da sam popila, to jesam. Nisam osoba koja će umanjivati ni uvećavati sliku. Sve je kulminiralo nakon jedne situacije koja mi se nedavno dogodila, a zbog čega smo otac i ja bili na policiji – započela je Ava, koja je i prije nekoliko mjeseci osuđena također zbog remećenja javnog reda i mira u alkoholiziranom stanju.

Naime, prema toj je presudi lani usred bijela dana na stubištu zgrade u Splitu pred policajcima vikala i galamila: “Hoćete me opljačkati, potpišite Hipokritovu zakletvu” što je izazvalo nelagodu kod službenika i stanara.

Policajci su i tad uhitili Avu te je odveli u postaju, gdje je zadržana do idućeg jutra.

– Ne treba mi puno da se napijem. Iskrena sam, kao Vitasović i Grdović. Nakon povratka iz Beograda u Split prije nekoliko godina pala sam u depresiju. Ostala sam bez voditeljskog angažmana. Imam problem s alkoholom, ne krijem to. Naravno da bih voljela da nije tako. Iako sam u cijelom svom životu zapalila samo jednu cigaretu. No riješit ću taj problem – kaže Ava.

24sata