Šokantna ispovest zečice: U tajnosti sam abortirala Hefnerovo dete, imala sam samo 19 godina, a on 83

Svijet

Šokantna ispovest zečice: U tajnosti sam abortirala Hefnerovo dete, imala sam samo 19 godina, a on 83

– Gadilo mi se sopstveno telo i osećala sam se kao da je vanzemaljac u mom stomaku, kao da je đavo bio u meni – rekla je Karisa

Bivša Plejboj zečica otkrila je da je u tajnosti abortirala dete Hjua Hefnera nakon što je zatrudnela kada je imala 19, a on 83 godine.

Karisa Šenon, koja je dobila poziv da se preseli u čuvenu Plejboj vilu sa svojom sestrom bliznakinjom, rekla je da se osećala kao da nosi đavolje dete, piše Mirror.

Karisa je između ostalog priznala da je otišla na abortus bez Hefnerovog znanja.

Da je trudna otkrila je sasvim slučajno nakon što je 2009. godine uradila analizu krvi pre planirane ugradnje silikona u grudi, koje joj je Hefner platio.

Nisam imala se*s ni sa kim drugim, pa je to mogla da bude samo njegova beba. Samo sam htela to da rešim što je pre moguće – rekla je za Sunday Mirror.

– Nisam želela da Hef to sazna i nikada nije. Gadilo mi se sopstveno telo i osećala sam se kao da je vanzemaljac u mom stomaku, kao da je đavo bio u meni. Nisam želela da iko zna da nosim dete 83-godišnjeg muškarca – priznala je Šenon.

Njena sestra Kristina pomogla joj je s pronalaskom klinike.

– Pronašla sam kliniku u Los Anđelesu. Naterala sam Hefovo obezbeđenje da nas ostavi u tržnom centru, pretvarajući se da idemo samo u kupovinu, a zatim sam nazvala svog prijatelja da nas pokupi. Uspele smo to da zadržimo u tajnosti – ispričala je Karisa.

Bliznakinje danas imaju 32 godine, a s Hefnerom su po prvi put bile primorane da spavaju kad su imale samo 19 godina, i to na njihov rođendan. Učestvovale su u nezaštićenom grupnom seksu, gde je bilo uključeno puno alkohola.

Hju Hefner im nije ostao u lepom sećanju. Za njega kažu da je imao “crnu dušu” i da su mnogi koji su imali posla s njim oboleli od PTSP-a i depresije, zbog čega su morali da idu na terapiju.

Između ostalog su priznale da im je bilo drago kad su čule da je umro 2017. godine, jer nijedna druga žena više neće morati da trpi ono što su one prošle.

– Kad je Hef umro, deo nas je bio tužan, ali drugi deo je razmišljao – OK, dobro je, više nijedna neće biti uništena na način na koji je nas uništio. Mislila sam da je Plejboj jedna velika porodica, a sada sam svesna da je to bio kult – rekla je Kristina.

– Hef se ponašao kao da nas je posedovao. Ako bismo prekršile njegova pravila, šest telohranitelja bi nas odvuklo u sobu i ne bi nam dalo da izađemo. On je to nazivao “HMF hapšenje”, prema njegovim inicijalima. Vrebao je ranjive mlade devojke poput nas. Ponudio bi ti svet, a zatim bi te držao zarobljenu u kući, koja je bila poput nekog zlatnog zatvora”, dodala je.

Sestre su takođe otkrile da ih je prisiljavao da ga zovu “tatica”.

– Taman smo bile napunile 18 godina i bile smo naivne. Sećam se da je bio jako šarmantan i fin. Nosio je svilenu pidžamu i papuče koje je uvek nosio uz svoj crveni ogrtač. Bio je poput kralja u dvorcu – tako je bio moćan. Rekao bi mi: “Hej, hoćeš li da sedneš pored mene?” Mogle smo da vidimo kako bi druge devojke odmah postale ljubomorne – prisetila se Karisa.

Za 19. rođendan odveo ih je u jedan noćni klub.

– Kupio nam je alkohol iako osobe mlađe od 21 godine u Americi nisu smele da ga konzumiraju. Kad smo se vratile, Kendra nas je pitala da li smo pušile travu u njegovoj sobi. Međutim, kad smo ušle u njegovu sobu, Kendra je izašla napolje, a mi smo postale vrlo nervozne. Hef je to primetio i rekao: “Zašto ne obučete nešto udobnije? Izvukao je neke italijanske, svilene pidžame i mi smo ih obukle. Zatim je izvadio neku konjsku pilulu. Bio je to metakvalon, koji je često konzumirao – otkrile su sestre.

Karisa je dalje ispričala da ih je Hefner dodirivao kad je pilula počela da deluje.

– Rekao nam je da će nam lekovi pomoći s teskobom. Pušile smo travu. U početku smo se osećale kao da smo se smrznule, ali nakon nekog vremena je tableta počela da deluje i ošamutila nas. On je sve vreme ponavljao: “Dušo moja, dušo moja” i mazio nas dok smo ležale s obe njegove strane. Rekao nam je da ga zovemo “tatice”. Bilo je gotovo pet sati ujutru kad smo se te prve noći vratile u svoju sobu i tad smo se složile da je on đavo. Ima mračnu dušu i ići će u pakao – rekle su sestre za Mirror, a planiraju da tuže imperiju zbog emocionalne patnje i proživljene traume.

– Bile smo zaposlene u Plejbojevoj vili i želimo da ih tužimo. Odlučile smo da progovorimo jer želimo da ljudi znaju ko je on zapravo bio i šta se događalo iza zatvorenih vrata – poentira Kristina.

telegraf.rs