Medicinskoj sestri našli VRELE SNIMKE: Dala je otkaz, a evo kako je muž reagovao

Zanimljivosti

Medicinskoj sestri našli VRELE SNIMKE: Dala je otkaz, a evo kako je muž reagovao

Majka trojice sinova od 18, 17 i 12 godina, bila je suočena s ultimatumom nakon što su kolege otkrile njen profil na po*no platformi. Morala je da odluči da li da nastaviti s radom na platformi ili da bude medicinska sestra.

Na kraju je odlučila da napusti svoj 15-godišnji poziv, a danas kaže kako nimalo ne žali zbog te odluke, prenosi britanski San. Kaže kako sada zarađuje više nego ikada, za mesec dana uzme i do 360.000 dolara, provodi više vremena s decom i bliža je sa suprugom.

Ali naglašava da su, kada nisu pred kamerama, samo običan par i skladna porodica.

– Moj muž mi je uvek bio podrška u svemu što radim, a kada sam napustila bolnički posao, zajedno smo odlučili da na platformi odrađujem puno radno vreme. Iako je sa mnom na snimcima, ne želi da bude u centru pažnje. Mrzi kameru i ne pokazuje svoje lice, samo delove – navela je Ali.

https://www.tiktok.com/@theallierae1/video/7028242584036330798?referer_url=https%3A%2F%2Fnarodniportal24h.net%2F&referer_video_id=7028242584036330798&refer=embed

Kaže da je bila slomljena nakon što su je kolege prijavile zbog neprimerenog sadržaja na profilu, no da joj se to na kraju isplatilo.

– Uglavnom živimo normalnim životom. Stiv i ja ne snimamo svaki dan, možda dva ili tri puta mesečno. Ostalo vreme smo samo roditelji koji vode posao oko kuće – uverava ona.

– Naša deca obavljaju kućne poslove, zajedno gledamo filmove, idemo na večeru, kaznimo ih kada je potrebno, baš kao i svaka druga porodica – kaže Ali koja smatra da im je njen prelazak na zarađivanje preko po*nografije pružio priliku za mnogo normalniju porodičnu dinamiku.

Ali je toliko dobro krenulo da je i suprug mogao da da otkaz.

– Napuštanje posla bilo mi je dosta čudno. Svakako više nisam nije trebalo da budem tamo kako bismo se pokrili finansijski, jer nam je išlo tako dobro na internetu, ali stvarno sam uživao u onome što sam radio – navodi Stiv.

(objektiv.rs)