STAVILA SAM LUK U ČARAPE I TAKO PRESPAVALA! RJEŠILA SAM UŽASAN PROBLEM KOJI ME MUČIO GODINAMA!

Zdravlje

STAVILA SAM LUK U ČARAPE I TAKO PRESPAVALA! RJEŠILA SAM UŽASAN PROBLEM KOJI ME MUČIO GODINAMA!

Blogerka Dženifer Tomson prespavala je jednu noć sa lukom u čarapama i riješila 90 posto simptoma alergije. I njen dečko isprobao je isto, pa su razmijenili iskustva.

Blogerka tvrdi da je osjetila dejstvo već nakon 20 minuta, u grudnom košu. Javilo se nešto kao gorušica, a zatim je osjetila toplinu u glavi. Desetak minuta nakon toga počele su da joj suze oči kao da je upravo sjeckala luk, a njen dečko je ukus luka osjetio u ustima. Sve su to pokazatelji da se zaista nešto događa u organizmu i da su se različiti sastojci iz luka apsorbovali u organizam, tvrdi Dženifer.

Ono što je nevjerovatno, kaže, jeste to da se nakon jedne noći s lukom na stopalima riješila kašlja i kihanja od kojeg je, jedva dolazila do vazduha taj dan. Iako je naumila da ovo sprovodi i ubuduće, nakon nekog vremena svojim čitaocima na blogu otkrila je da je to ponovila još samo jednom.

Ipak, tvrdi da se simptomi alergije nisu vratili. Luk je bogat jedinjenjima koja sadrže sumpor, a koji pomažu da se tijelo oslobodi toksina, teških metala, posebno iz jetre. Sadrži snažne antioksidanse koji djeluju na holesterol, sprječavaju krvne ugruške i simptome astme, hroničnog bronhitisa, pomaže u borbi protiv dijabetesa, ateroskleroze i infekcija, a sve se češće može čuti da djeluje i antikancerogeno.

hayat.ba