Ili je ženi, ili je ostavi! Starija je od tebe, vrijeme je da rađa! Roditelji očitali bukvicu Harisu Berkoviću zbog Rade Manojlović!

Zanimljivosti

Ili je ženi, ili je ostavi! Starija je od tebe, vrijeme je da rađa! Roditelji očitali bukvicu Harisu Berkoviću zbog Rade Manojlović!

Veza Rade Manojlović i Harisa Berkovića traje već dugi niz godina, a par nisu pratili skandali, već su oni svoju ljubav čuvali sebično za sebe, ne dozvolivši da im bilo ko remeti idilu.

Ipak, kako saznaje “Star”, a prenosi Story, pjevačica i njen devet godina mlađi partner, mogli bi uskoro da ozvaniče svoju vezu na nagovor roditelja, budući da Harisa navodno roditelji savjetuju da je vrijeme za to.

– Na samom početku njihove veze Harisovi nisu baš bili oduševljeni snajkom, ali godinama su je zavoljeli i sada je gledaju kao kćerku. Baš zbog toga su nedavno Harisa stisli i obavili s njim ozbiljan razgovor. Šest godina su u vezi, a ne razmišljaju ni o vjenčanju, ni o djeci. Rada bi voljela da se ostvari kao majka, ali ona neće da forsira Harisa, jer on smatra da je još mlad da se ostvari kao roditelj, i ona to poštuje. A, njoj godine ipak idu, ima 37, vrijeme je da rađa – priča za pomenuti mediji izvor blizak paru.

Takođe, Radu su Harisovi roditelji prihvatili kao svoje dijete, a kako se dalje navodi, Harisu su navodno savjetovali da odluči šta mu valja činiti po pitanju budućnosti sa pjevačicom.

– Radin tata ih više i ne pita oko djece, digao je ruke od toga, ne nada se, nego kad se desi, biće presrećan, neće da razmišlja o tome jer se samo nervira. Harisu su nedavno njegovi rekli: “Ili ženi Radu ili je ostavi. Njoj godine idu, nije u cvijetu mladosti, ako nećeš da se ženiš i ostvaruješ kao otac, pusti djevojku da nađe svoju sreću. Ona treba već da se ostvari kao majka. Vidi šta ćeš, ovako ne možeš više sa njom”. Zaprijetili su Harisu, a kada je to prenio Radi, ona je bila iznenađena, a imam utisak i da joj je bilo drago, jer je osjetila njihovu podršku – završava izvor za Star. ekskluziva.ba/star