(VIDEO)’DOBRO JE DRESIRAN I SLUŠA KOMANDE!’ Jovana misica osula paljbu po Dejanu zbog Dalile! Užasnuta odnosom Dragojevića, oštro analizirala SKANDAL sa dočeka!

Showbizz

‘DOBRO JE DRESIRAN I SLUŠA KOMANDE!’ Jovana misica osula paljbu po Dejanu zbog Dalile! Užasnuta odnosom Dragojevića, oštro analizirala SKANDAL sa dočeka! (VIDEO)

U novom izdanju emisije ”Pitam za druga” kod Ane Radulović i Pande, gost u studiju je bivša zadrugarka, Jovana Ljubisavljević misica i aktuelna devojka zadrugara Stefana Karića.

Jovana je u gostovanju na RED televiziji spremna da prokomentariše sve aktuelnosti iz nikad turbulentnije sezone najgledanijeg rijalitija na ovim prostorima ”Zadruge 5”.

Jovana je ovom prilikom komentarisala haos Dejana Dragojevića sa dočeka srpske Nove godine, koji je čitavu javnost ostavio bez teksta:

Nadam se da je Dejan dobro! Pratila sam na strimu, ono je strašno za videti. Hvala Bogu da su svi dobro i da nema većih posledica. Žurka je posle bila odlična, najbitnije da je on dobro – priča Jovana.
Ovom prilikom otkrila je da li krivi Dalilu za skandal sa dočeka srpske Nove godine.

Videla sam da ga je napala za pivo i da je prošlo bez većih posledica, kasnije je Car čuo za sve unosio joj se u lice i Dejan to nije mogao da istrpi. Ona je bila okidač. Tu ima milion i jedna stvar koju možemo analizirati. Nisam ni na čijoj strani, gledam objektivno. Dobro je što nije skočio na Cara, sve se dobro završilo čini mi se – zaključila je misica.

Ovom prilikom prokomentarisala je odnos Dalile i Dejana Dragojevića generalno:

To je potpuno nezdrav odnos, svi smo bili na Dejanovoj strani dok nije prešao preko svega. On se ponaša kao da je sve u redu, a ona hvata krivinu i radi sve što želi. Ovo je presedan koji smo videli da se devojka tako ponaša i tretira ga kao psa. Dobro je dresiran i sluša komande. Eto i vi ste maltretirani ipak. Da te neko toliko ponizi i uništi, a ti kao gluh i nem da preko noći oprostiš, nezamislivo. Stvarno bolesno – priča Ljubisavljevićeva.
Detaljnije pogledajte u videima ispod:

https://youtu.be/ZoAdtHm_8kk

https://youtu.be/PWMhKiVWdho

pink.rs