Lille se presvlačila u minjake, a Dalibor Petko im mjerio dužinu

Showbizz

Lille se presvlačila u minjake, a Dalibor Petko im mjerio dužinu

Na suknjici je otkopčala gumb, možda da izgleda još više provokativnije, a možda je suknjica bila broj manji pa joj je bilo lakše disati. Pravilno disanje je ipak najvažnije u pjevanju

Na završnoj večeri 14. CMC festivala u Vodicama, Lidija Bačić (36) je prvo nastupila sa pjevačem Fatmirom Sulejmanijem, s kojem je kao i ispred Katedrale Srca Isusova u Sarajevu, izvela pjesmu ‘Sjaj’.

Lille se vrhunski potrudila zapaliti atmosferu na festivalu. Prvi odabir joj bila crna kratka haljina s kožnim grudnjakom na prednje vezanje.

Za solo nastup se presvukla u crnu mini suknju i crno-bijeli prugasti grudnjak s kojim je dekolte bio u prvom planu. Na sebe je navukla i neki polu topić, koji je kraj njezin atributa bio potpuno nebitan.

Na suknjici je otkopčala gumb, možda da izgleda još više provokativnije, a možda je suknjica bila broj manji pa joj je bilo lakše disati. Pravilno disanje je ipak najvažnije u pjevanju.

Dužine njezinih minica je digle javnost na noge. Stoga je na festivalu uskočio voditelj Dalibor Petko s metrom te izbliza izmjerio je li sve po pravilima festivala.

Pjevačica je ranije pozirala kraj bazena u kratkoj haljini boje crnog vina koja je za nijansu kraća od one u kojoj je nastupala u Sarajevu.

Nakon Sarajeva, dobila je dosta prozivki zbog svojih mini izdanja.

No Lille ostaje vjerna minjaku.

24sata