VREĐALA NOVAKA PA DOBILA LEKCIJU: Srbi ŽESTOKO odgovorili voditeljki koja je prozivala Đokovića! FOTO

Region

VREĐALA NOVAKA PA DOBILA LEKCIJU: Srbi ŽESTOKO odgovorili voditeljki koja je prozivala Đokovića! FOTO

Nema kraja skandalima u Australiji i ponižavajućeg tretmana koji u Melburnu ima prvi reket sveta i devetostruki osvajač Australijan opena Novak Đoković.

Najnoviji se desio tokom programa uživo dvoje novinara “Kanala 7” vređali su Novaka Đokovića nazivajući ga lažovom i se***om.

Srpski navijači naravn nisu ostali dužni, pa su zasuli Instagram profil jednog od njih dvoje sa porukama podrške teniseru.

Oni su tokom čitavog procesa suđenja i zadržavanja Novaka u hotelu, bez telefona, novčanika, bodrili srpskog tenisera. Nijednoga trenutka nisu odstupili ili se udaljili od hotela i suda.

Sada su istu praksu, navijačku, nastavili i putem društvenih mreža, na meti im je im bila voditeljka tog programa Rebeka Madern,

Nju su Noletovi simpatizeri fino “počastili” na njenom Instagram profilu.

Pogledajte neke od komentara u galeriji.

Najbolji teniser sveta Novak Đoković pobedio je u ponedeljak rano ujutru po srpskom vremenu Vladu Australije i time dobio mogućnost za ulazak u zemlju i nastup na Australijan openu.

Iako bi odluka suda trebala da bude poslednja u haosu koji traje već sedam dana, ona je za sada samo nastavak priče oko Novaka Đokovića u Melburnu.

Podsetimo, Novak Đoković je put Australije krenuo 4. januara. Tom prilikom je poslao poruku da je dobio medicinsko izuzeće od vakcinacijeMeđutim, dan kasnije Novaku nije omogućen ulazak u zemlju.

Posle toga Đoković je prošao nekoliko saslušanja i smešten je u pritvor na aerodromu u Melburnu.Tim povodom se oglasio otac Srđan Đoković koji je najavio okupljana u odbranu Novaka.

Maltretiranje Đokovića se nastavilo i posle aerodroma, pošto je smešten u hotel u kome nije dobijao ni redovno hranu.

Novak se prvi put oglasio na Badnje veče.

Srbi iz Australije su se okupljali ispred hotela u kome je smešten Novak i svaki dan mu pružali glasnu podršku.

Đoković i njegov advokatski tim su odmah uložili žalbu na odluku granične policije o zabrani ulaska.

Da je reč o političkom progonu Novaka Đokovića jasno je i iz šokatne pretnje Vlade Australije, da neće poštovati odluku suda ukoliko ona bude išla u korist srpskog tenisera.

Uprkos svim pritiscima Novak Đoković je dobio Vladu Australije na sudu, pa je tom odlukom njemu vraćena viza za boravak u Australiji.

Odluka suda je značila da je Novak Đoković slobodan čovek.

Ali, ministar za imigraciju Aleks Hok i dalje ima diskreciono pravo da deportuje Đokovića.

Kurir sport