OTAC NESTALE ILINKE: Samo to me još drži – jako i srcem

Region

ILINKE Dujović iz Priboja nema već 23 dana, a njen otac, Dalibor Dujović, svakodnevno na društvenim mrežama objavljuje potresne apele kako bi okupio čitavu Srbiju u potrazi za dvadesetčetvorogodišnjom devojkom.

Nesrećni čovek navodi da ni sam više ne shvata odakle mu snage i volje u ovom teškom periodu, ali uveren je da je njegova ćerka živa.

Moja Vera i Nada! Vaša podrška! Mislim da mi je samo to ostalo i to me drži! Užasno zvuči da je ovo 22. dan, ali svaki prethodni i sledeći dan, ja sam isti. Kao i u ponedeljak 12.12.2022 oko 16.45 sati. Samo jako i srcem! Danas sam sam sa moji psom išao od Ribarskog do Kamenitog ostrva na granici. Lim je tako nizak! Ne morate da znate kakav je osećaj gaziti pored Lima i ne mogu da kažem, znate zašto idem Limom. Nije moja Ika tamo! Osećamo to i vi i ja – napisao je juče njen otac.

On dodaje da je danas išao uzvodno rekom Lim, tražeći bilo kakav trag u nadi da će pronaći Ilinku, međutim, i ovoga puta bez napretka. On je zamolio sve ljude dobre volje da mu pomognu u potrazi i obrate pažnju ukoliko prolaze ovim terenom.

– Teren je težak! Molim samo sigurne da mogu takav teren da gaze, da prolaze ovuda i da paze na sebe – apelovao je on na građane.

nportal.rs