HOTEL, DVA APARTMANA I RENOVIRANA KUĆA Imovinska karta porodice Kulić: “Miljana zarađuje nedeljno 3.500 evra”

Showbizz

HOTEL, DVA APARTMANA I RENOVIRANA KUĆA Imovinska karta porodice Kulić: “Miljana zarađuje nedeljno 3.500 evra”

Miljani Kulić otkako je diskvalifikovana iz rijalitija krenulo je na bolje, pa pored toga što se udala, pazarila je i jedan hotel. Još uvek nije otkrivala kada će hotel početi sa radom, ali ono što javnost zna je da Miljana već uveliko traži radnike.

Međutim, to nije jedina investicija u koju je Kulićeva uložila novac. Miljana je nakon izlaska iz prve sezone “Zadruge” kompletno sredila kuću u Nišu koja je izgledala neprepoznatljivo nakon renoviranja.

Njena majka Marija Kulić istakla je jednom prilikom da je Miljana zaradila ogroman novac u rijalitiju i da je sinu Željku kupila apartman na Zlatiboru i pola apartmana u Vrnjačkoj Banji od honorara iz “Zadruge 4”.

– Zaradila je veliku sumu, kupila je Željku apartman na Zlatiboru i pola apartmana u Vrnjačkoj Banji – istakla je jednom prilikom Marija čija je želja bila da se unuk osigura i stambenom jedinicom u Nišu.

– Maksimalan honorar koji neko može da dobije na nedeljnom nivou je 3.000, 3.500 evra. Miljana je jedna od tih i sigurno dobro zarađuje. Sad joj se pružila prilika da konačno sina stambeno reši. Od ovog novac što zaradi napokon će Željku uzeti stan – izjavila je jednom prilikom Marija i otkrila koliki je Miljani zapravo honorar.

Ali Kulići ni nakon toliko nekretnina i novca ne staju. Pre neki dan je u Nišu uslikan Siniša Kulić, Miljanin otac, kako vozi novog crnog džipa koji košta blizu 15.000 evra.

Pored svih nekretnina i atuomobila, Kulići su odlučili da ipak jedan deo novca potroše i na obrazovanje ćerke Ane koja planira da studira u Americi.

– Moja lepa, pametna, poslušna, završila srednju školu sa prosekom 5,0. Tri maturska položena peticama, vozački ispit, oborila tri državna rekorda u “Power liftingu”. Spremna za studije u Americi. Puno sreće i uspeha u daljem životu! – napisala je Kulićeva.

Većina se pita odakle Miljani i njen majci ovoliko novca. S obzirom na to da je Miljana nedeljno u “Zadruzi” imala honorar od 3.500 evra i da za jednu Instagram reklamu uzima između 500 i 1000 evra, što je i sama potvrdila, onda ne čudi da Kulići mogu da troše novac na sve strane kupujući nekretnine i automobile.

Inače, Miljana Kulić, nakon što je diskvalifikovana iz “Zadruge” se udala za novog dečka Nenada Macanovića. Marija Kulić istakla je, ranije da je se dopada novi zet.

– Miljana ima dečka. Momak je mnogo dobar da smo ga svećom tražili onakvog ne bi ga našli to mi je sada najveća radost na kraju ovde godine jer mi je bilo pre svega važno da Miljana bude srećna i da se ostvari u ljubavi. Dečko kao da mi je rođeni sin, toliko je divan, toliko nas poštuje, ja nemam reči, najsrećnija sam što se toga tiče. Prezadovoljna sam, takođe sam sigurna da nije sa Miljanom iz koristi jer je dečko odgovoran i vredan, privrednik je, ima lokale i firmu u Beogradu i na osnovu ovoga što sam videla da joj ne dozvoljava da plati ništa sigurna sam da nije korist u pitanju. On nije tip koji želi da bude poznat ima 32 godine i rijaliti ga ne zanima, on zna kakva je Miljana i on je nju takvu prihvatio – kaže za Srbiju Danas.blic.rs