KRALJEVI BAKŠIŠA PELJEŠE DIJASPORU! Đani zapevao NAJJAČU i za 5 minuta uzeo 15.000 €! A ovaj pevač je čak zaradio stan

Showbizz

KRALJEVI BAKŠIŠA PELJEŠE DIJASPORU! Đani zapevao NAJJAČU i za 5 minuta uzeo 15.000 €! A ovaj pevač je čak zaradio stan

Radiša Trajković Đani pravi odličnu atmosferu na svakom od nastupa, a posebnu motivaciju ima u dijaspori, gde peva za sve ljude sa debelim novčanikom.

Naime, pevač je za jedan vikend na jednoj privatnoj proslavi u Berlinu uzeo toliko veliki bakšiš da se i sam iznenadio kada je video koliko novčanica ima u rukama. On je tamo napravio pravi šou, pa slavljenici, ali i gosti nisu mogli da se zaustave, već su mu neprestano davali novčanice od po 500 evra.

“Đani je poznat po velikim bakšišim, ali ovoga puta je prevazišao samog sebe. Gazde koje su pravile ovo veselje u Berlinu ga inače obožavaju, ali i on, što se kaže, zna svima da pogodi žicu. Tako je i sada bilo. Đani je zapevao svoju pesmu “Najjači” i za pet minuta dobio 15.000 evra”, ispričao je tada izvor.

Odoh ja kući, dosta je bilo, ne treba mi više, rekao je Trajković.

“Kako je počeo sa ovom pesmom tako su svi počeli da mu prilaze i da mu u ruku stavljaju po 500 evra. Nije bila nijedna druga novčanica, kitili su ga isključivo sa ljubičastim evrićima. On se izgubio jer nije očekivao toliko bakšiš na samo početku proslave, pa je i sam prokomentarisao: “Odoh ja kući, dosta je bilo, ne treba mi više”, našalio se on i krenuo ka vratima, što su svi pozdravili aplauzom.

Đani je do jutra zabavljao goste, a koliki je bakšiš napravio do kraja svirke, možemo samo da zamislimo, kada je za samo jednu pesmu dobio ozbiljnu sumu. Mnogi su komentarisali da je Trajkovića bog baš za sve stvorio, te da im nije žao da mu daju ogromne pare, pošto, kako kažu, on ih uvek ispoštuje do kraja i kao pevač i kao čovek.

S obzirom na to da je Trajković u tom trenutku, zahvaljujući svom umetničkom izrazu, zaradio brdo novca koji više nije mogao ni da prebroji, on je rešio da u ruke uzme ni manje ni više nego veliki automat za brojanje novčanica, kako bi u svakom trenutku imao uvid u iznos svog bakšiša. Brojanje novca bilo mu je na prvom mestu, pa mu nije bio problem da, dok u jednoj ruci drži mikrofon, u drugoj drži aparat velike težine. Kurir.rs/S.telegraf