Pokrenuta peticija protiv Hrvata u srpskoj ‘Zadruzi’: ‘Brutalno ju je vrijeđao, nazivao Cigankom’

Showbizz

Pokrenuta peticija protiv Hrvata u srpskoj ‘Zadruzi’: ‘Brutalno ju je vrijeđao, nazivao Cigankom’

Izbacili su Maju zbog nasilja. Sada je red da se izbaci i Filip Car zbog nacionalne, rasne i vjerske ispovijesti, zbog širenja govora mržnje. Maju je nazivao cigankom. Peticija da se izbaci iz showa, napisali su

Kontroverzni natjecatelj srpskog reality showa ‘Zadruga’, Filip Car (28) zgrozio je fanove na društvenim mrežama zbog vrijeđanja i govora mržnje prema bivšoj curi. Nakon gledateljskog obračuna na društvenim mrežama, pokrenuta je peticija za diskvalificiranje ovog bivšeg para iz showa.

Njegovu bivšu curu Maju Marinković diskvalificirali su zbog nasilja i vrijeđanja Filipa, a veliki broj gledatelja podržao je tu odluku produkcije, piše Kurir.

Ipak, iako je pravda jednim dijelom zadovoljena, mnogi smatraju kako produkcija treba reagirati i na Filipovo ponašanje koji je Maju nazivao raznim pogrdnim imenima i vrijeđao je nacionalistički. Ovo je izazvalo veliki bijes javnosti, pa su se korisnici dviju društvenih mreža udružili i zatražili produkciju da na isti način kazni i Filipa.

– Izbacili su Maju zbog nasilja. Sada je red da se izbaci i Filip Car zbog nacionalne, rasne i vjerske ispovijesti, zbog širenja govora mržnje. Maju je nazivao cigankom. Peticija da se izbaci iz showa – napisali su gledatelji.

– Nije samo Maja kriva. Kako on ovako smije govoriti i psovati? Zašto ne reagira NVO? – pisali su bijesni gledatelji na društvenim mrežama.

24sata