Karleuša o najgorem periodu svog života: Pomišljala sam na najgore!

Showbizz

Karleuša o najgorem periodu svog života: Pomišljala sam na najgore!
Odnos Jelene Karleuše i Duška Tošića na meti je interesovanja javnosti od kada se 2019. godine Jelena našla na udaru medija, a sada je pjevačica otkrila šta se u tim, za nju najtežim trenucima dešavalo iza zatvorenih vrata.

Tema nasilja na društvenim mrežama postala je vodeća tema od kada je mlada jutjuberka sebi oduzela život, zbog internet nasilja. Osoba koja je na svojoj koži 2019. godine doživjela najveće nasilje, pružila je sada javno podršku mladima, da ne pokleknu i ne odustaju od svog života.

Jelena Karleuša po prvi put otkrila je da je tokom strašnog medijskog linča kroz koji je prolazila prije dvije godine, pomišljala na najgore, a progovorila je i kako se iz depresije izvukla.

Međutim, ono što je dodatno zaintrigiralo njene pratioce je činjenica da je otkrila kako je u tim najtežim danima za njenu porodicu, izgledao odnos nje i njenog supruga Duška.

– Preživjela sam tada i pakao masovnog javnog sil.vanja… i pakao u kući, zbog toga, koji mi je posebno teško pao. U jednom momentu pomišljala sam na najgore i to sam saopštila Dušku (njegov odgovor neću ovdje napisati, ali ga nikada neću ni zaboraviti). A onda na samom dnu mog užasa, desilo se nešto nevjerovatno. Probudio mi se inat i uključio sistem za preživljavanje – napisala je na “Instagramu” Jelena i po prvi put javnosti otkrila kako je izgledao život u porodičnom domu Karleuša – Tošić u trenutku kada su mediji brujali o krahu njihovog braka, koji je i poslije dvije godine konstantnih nagađanja, opstao uprkos svemu.

Story.rs