Domina nagradila nogometaša Cityja: Pobijedio je Leeds 7-0 pa sam mu pokazala teatar snova

Zanimljivosti

Domina nagradila nogometaša Cityja: Pobijedio je Leeds 7-0 pa sam mu pokazala teatar snova

Pep Guardiola ‘na hlađenju’ je ostavio Phila Fodena i Jacka Grealisha na utakmici protiv Newcastlea (4-0), a naslovnice tamošnjih tabloida ‘krasio’ je mogući razlog kazne nakon izlaska

Kupio mi je dres Manchester Cityja, a ja sam njemu pokazala teatar snova. Kad su pobijedili Leeds 7-0 odmah poslije dođe do mene, napisala je na Instagramu napisala je djevojka Estee na društvenim mrežama i tako ukazala da je njene usluge ‘domine’ koristio neki prvotimac ‘građana’.

Nakon što je Pep Guardiola zbog nedoličnog ponašanja kaznio Jacka Grealisha i Phila Fodena te ih ostavio na klupi u pobjedi protiv Newcastlea (4-0), a mogao bi ovo biti i dodatak iz ‘noćnog izlaska’ zbog kojeg su kažnjeni.

Nisu napravili ništa posebno prvotimci ‘građana’, ali veoma je moguće da je nekog prvo kaznila Estee, a zatim i Guardiola. Bilo kako bilo, zasigurno im je bolje sjelo ovo prvo kažnjavanje, a dodatak za drugo je i dva tjedna bez plaće. No, s obzirom na dosadašnja primanja to im i neće preteško pasti.

Na Teatar snova u crveni dio Manchestera ići će tek u ožujku, a do onda će Foden i Grealish vjerojatno ‘smiriti’ Guardiolu i vratiti se u početnih 11. Naravno, ova je objava spomenute djevojke preplavila engleske tabloide, a bit će zanimljivo vidjeti i hoće li ovo samo dodatno razjariti španjolskog stratega.

24sata