(VIDEO)ON NIJE BILO KO U MOM ŽIVOTU!’ Milica Kemez na rođendanu spojila Boru i sestru Mirelu, pa priznala sve o odnosu sa Santanom!

Zanimljivosti

ON NIJE BILO KO U MOM ŽIVOTU!’ Milica Kemez na rođendanu spojila Boru i sestru Mirelu, pa priznala sve o odnosu sa Santanom! (VIDEO)

Ružne stvari ostavila iza sebe, širi ljubav spremna za nove pobede!

Atraktivna bivša zadrugarka Milica Kemez večeras je upriličila veliko slavlje povodom svog rođendana, i tom prilikom ugostila je Boru Santanu, sestru Mirelu, Rialdu Karahasanović, Draganu Mitar, Gocu Džehverović i mnogo druge

Pink.rs se našao na licu mesta, a Milica Kemez otvorila je dušu i otkrila svoje želje.

Večeras su odabrani ljudi tu, moja sestra naravno, sestra od tetke, mnogi nisu u prilici da dođu. Tu je i Bora naravno – priča Milica

Pitanje o odnosu sa Santanom nije moglo da izostane, a evo kako Milica sada gleda na to:

Čestitao mi je rođendan sa lepom pesmom, ja to cenim, sazrela sam u Zadruzi… Odlučila sam da cenim intimu i neke stvari ostavim iza sebe kako ne bih povredila suprotnu stranu. On nije bilo ko u mom životu jer sam dve godine provela sa njim. Trudim se da ostanemo u normalnom i zrelom odnosu, prvenstveno kroz prijateljstvo. Ja sam svesna da je on željan svega i svačega. Neću biti neko ko je egoista, shvatiću tu njegovu ljudsku potrebu da ostane na slobodi. Rekla sam mu da živi život, a ako nas put opet spoji, od sudbine se ne može pobeći. Nisam ga napadala i nisam davala u javnost to što sam pronašla. Po prvi put imamo zdrav odnos. Ako neko želi da bude moj prijatelj prvenstveno, ja na to pristajem – priča Milica Kemez.

Da je najgori, bio je uz mene u nekim situacijama. Ja pošptujem neke stvari i uvek će imati mesto u mom životu – dodala je Kemezova.

Moraš voleti sebe da bi druge voleo. Sada želim da radim na svom samopouzdanju, i želim da istinski zavolim svaki deo sebe – priznala je Milica Kemez.
Sestra Mirela o kojoj se toliko pričalo tokom Miličinog boravka u Zadruzi se takođe pojavila na gala slavlju, a sada su očigledno u boljem odnosu nego ikada.

Ja znam da ne postoje idealni odnosi, pogotovo rodbinski. Moji rodbinski su uvek bili u haosu, ali se trudim da oprostim, jer sve to meni ostaje. Taj gnev samo meni škodi, tako da živim za trenutak, volim sve oko sebe, ona je moja sestra i ja nju volim najviše na svetu – zaključila je Milica Kemez.

Ja ne delim ljude na materijalni status, verski, društveni, isključivo delim ljude na dobre i loše – rekla je Milica.
Detaljnije pogledajte u videu ispod:

pink.rs