SRELA JOVANU JEREMIĆ U PRODAVNICI I OSTALA U ŠOKU: Žena ispričala detalje susreta sa popularnom voditeljkom, ni sama nije verovala

Showbizz

SRELA JOVANU JEREMIĆ U PRODAVNICI I OSTALA U ŠOKU: Žena ispričala detalje susreta sa popularnom voditeljkom, ni sama nije verovala

Voditeljka Jovana Jeremić je, bez premca, voditeljka o kojoj se najviše priča i piše, a među gledaocima se lome koplja između onih koji je obožavaju, na društvenim mrežama dele njene komične klipove i podržavaju je, i onih koji smatraju da je iritantna.

Jovana uvek ističe da njenoj popularnosti doprinose i jedni i drugi, te da je ključ njenog uspeha u tome što nikoga ne ostavlja ravnodušnim, a sada je jedna gospođa progovorila za “Puls”.

– Pravo da vam kažem, meni nešto mnogo nije bila simpatična. Na početku su me zasmejavali njeni klipovi, ali je posle toga prešla mnoge granice. Ja ne mogu da verujem da nju gosti čekaju u studiju, a da ona ulazi poslednja. To mi je van svake pameti. Međutim, juče sam je srela i bila sam veoma iznenađena – ispričala je jedna gospođa koja se javila na telefon naše redakcije.

– Bila sam u redu u prodavnici i neko je slučajno zakačio svojom korpom sa stvarima moju korpu. Čula sam samo: “Izvinite, gospođo, izvinite”. Kad sam se okrenula ugledala sam Jovanu. Prepoznala sam je odmah jer izgleda isto kao i na TV, samo sam nekako očekivala da je viša – dodala je sagovornica.

– Ja sam samo klimnula glavom i rekla da je sve u redu. Pitala sam je da prođe ispred mene u redu jer, šta ja znam, možda žena žuri, ima ona svojih obaveza oko posla i ćerke. Čula sam i da se sad razvodi, pa sam je pitala da prođe, ali ona mi je iznenađujuće ljubazno rekla: “Taman posla, gospođo, tu sam gde sam, ne idem ja nigde preko reda”… Moram da priznam da sam bila prijatno iznenađena jer znate kako pričaju da ti poznati uvek traže drugačiji tretman, a ona je čak odbila i kad sam se sama ponudila. Nasmejale smo se jedna drugoj i nastavile da stojimo u redu. Posle, dok mi je radnica otkucavala stvari na kasi, čula sam delić Jovaninog razgovora sa nekim, mislim da je sa ćerkom pričala i ponovo sam ostavila u čudu – nastavila je izlaganje gospođa.

– Nekako mi je zvučala jako toplo, nežno, brižno. Nisam mogla da zamislim da je takva. U nekom momentu je neko drugi valjda uzeo telefon, pa je nastavila razgovor i nekako mi je zvučala skroz normalno, kao i da joj je glas drugačiji. Valjda je to na TV sve njena gluma da privuče pažnju, a ovako uživo je skroz prizemna, smirena, tako da kažem kao sav normalan svet – zaključuje ona.

kurir.rs