DNEVNI HOROSKOP ZA 21. DECEMBAR: Ovih dana se posvetite samo sebi! Upoznati sebe je najvažnije!

Zanimljivosti

DNEVNI HOROSKOP ZA 21. DECEMBAR: Ovih dana se posvetite samo sebi! Upoznati sebe je najvažnije!

OVAN

Povoljan dan za sve one koji su u planu imali pokretanje privatnog posla. Komunikacija sa partnerom je veoma otvorena i direktna. Neke probleme mozete resiti lako. Aritmija. Obavezan je pregled kod kardiologa radi daljih analiza.

BIK

Saradnja na koju ste dugo čekali se odlaže. Došlo je vreme da menjate svoje prioritete. Povlačite se u sebe. Teško vam je da pokažete emocije na pravi način. Težak dan pun nervoze, napetosti. Vaše reakcije su vrlo impulsivne.

BLIZANAC

Zahvaljujući dobroj organizaciji koju imate uspećete da prevaziđete neke poslovne prepreke, zastoje. Partner od vas očekuje da preuzmete inicijativu i da pokažete u kom smeru ćete dalje ići. Problemi sa grlom. Potreban je pregled.

RAK

Nemojte sebi da postavljate određene previsoke ciljeve za koje ste svesni da ih ne možete ispuniti. Iako ste se maksimalno potrudili oko toga da udovoljite partneru, on vam traži više slobode i prostora. Problemi sa vidom.

LAV

Naglašena je potreba za nekom dominacijom i dokazivanjem, želite da budete ponovo prvi u svemu. Težite drastičnim promenama u svom životu i razmišljate o tome da krenete dalje. Rezovi su vam neophodni. Potrebna je detoksikacija.

DEVICA

Novi posao koji ste imali u planu je krenuo sasvim pogrešnim, drugačijim smerom. To vas deprimira. Imate dobar odnos sa voljenom osobom, komunikacija je iskrena. Potrudite se da nadjete više vremena za odmor. Muči vas nesanica.

VAGA

Ako želite u poslu da postignete uspeh, neophodno je da razdvojite privatni i profesionalni život. Partnera ste opteretili nekim svojim poslovnim problemima i on polako počinje da se distancira. Posetite lekara opšte prakse.stil