Progovorila svekrva Verice Rakočević: Bila sam zatečena, nisam znala kako mužu da kažem!

Zanimljivosti

Progovorila svekrva Verice Rakočević: Bila sam zatečena, nisam znala kako mužu da kažem!

Verica Rakočević je u sretnom braku s 35 godina mlađim Veljkom Kuzmančevićem, a razlika u godinama joj nikada nije predstavljala problem.

Nedavno je Verica otkrila da je Veljkova majka Dušanka mlađa od nje dvije godine, a sada je prvi put ona progovorila o tome kako je prihvatila snajku. Kako je rekla, bila je zatečena kada joj je sin saopštio s kim je u vezi.

– Dolazim ja sa posla, Veljko se vratio sa Zlatibora bez stvari. Ja ga pitam: ‘Veljko, gdje su ti stvari?’, on kaže: ‘Ja se vraćam ponovo za Beograd’. Pitam ga zašto, a on kaže: ‘Ja sam došao da ti kažem prije nego što se sazna i prije nego što novine počnu da pišu da sam ja u vezi sa Vericom’. Ja sam tu zatečena. Naravno, pričali smo o tome, ja kažem, ako je to to što ti tražiš, da te neko razumije, da ste se našli, da nekog voliš, onda u redu. Ako je nešto drugo, onda dobro razmisli. Ja sam spremna da novine pišu, da me na poslu pitaju, da me gledaju ulicom kad idem, a jesi ti spreman da će tebi da se dešava to i još mnogo gore? On je rekao da jeste, sutradan je otišao i tako je ta priča krenula – ispričala je Veljkova majka u emisiji “Dok anđeli spavaju” i otkrila da nije znala na koji način da to saopšti svom suprugu Lazaru, Veljkovom ocu.

– Lazar je bio na Zlatiboru, ja nisam sad znala kako to da mu kažem, on nije zdrav čovjek da mu saopštim tek tako. Međutim, on je osjetio da imam nešto da mu kažem. Rekla sam mu, on je odmah rekao: ‘Pa šta ima, veze, to nije ništa’. I jako je volio Vericu. Uvijek je stvarno bio prema njoj ‘gdje si, snajo moja, šta radiš’, često je znao da je zove. Znao je on njih da zove kada se ne javljaju, da vidi šta rade. Verica je, svi znamo, ko je i šta je, a ja ne ulazim u njihov odnos, ne pitam, više nisam pitala od prvog puta, oni znaju. Kad su srećni, srećni su, kad nisu, ja ne znam i gotovo – rekla je Veljkova majka.

Verica je nedavno u istoj emisiji pričala o odnosu sa Veljkovim roditeljima.

– Zaista sam imala sreću kada su Veljkovi roditelji u pitanju. Njegov pokojni otac Lazar je bio divan čovjek. Veljkov tata je bio slikar, majka Dušanka mu je ekonomista, radila je u SUP- u, sada je u penziji. Mlađi su od mene – otac četiri, mama dvije godine. Veljko je baš ovakav zbog svojih roditelja. Nije uobičajeno da se sin jedinac oženi sa 35 godina starijom, a da njegovi roditelji ne kažu ‘ne’ ili ‘nećeš’. Znali su da ne mogu da mu zabrane. Njegova majka je bila svjesna da ćemo biti u novinama, a njegov otac me je gledao kao svoje dijete. Kada smo boravili u Vrdniku, kada bi neko pozvao Lazara on bi rekao ‘ne mogu sad, tu su mi djeca’, misleći na mene i Veljka. Ja sam ga zvala Laki, bio je fantastičan. Veljku je rekao da bude srećan sa ženom koju voli i da ne treba na silu da se ženi da bi imao djece”, izjavila je kreatorka.

kurir