(VIDEO) Verbalni obračun dva zaljubljenika u Mercedese. Asim i Bojan žele zapaliti svoja vozila!?

Zanimljivosti

Bojan kaže da mu je nanesena velika nepravda. Jer se bez razloga blati njegovo ime o vraćanju kilometara na automobilu

Na Facebook-u su se verbalno obračunali dva zaljubljenika u Mercedese. Jedan je iz Visokog, dok je drugi iz Banjaluke. Nakon što je jutros Asim Tica Vranac pokušao zapaliti svoj automobil marke Mercedes, isto to je odlučio uraditi i Bojan Galić.

Naime, Asim navodi da su Mercedesu kojeg je kupio od Bojana vraćeni kilometri. No eto ljudi, 304.000 km na satu, a diagnostika kaže 533.000 km, navodi Asim.

Bojan kaže da mu je nanesena velika nepravda. Jer se bez razloga blati njegovo ime o vraćanju kilometara na automobilu

“Zapaliću auto samo da sperem “ljagu” sa sebe i operem svoj obraz koji je Asim TICA Vranac isprljao i objavio javno na svom Facebook-u o vraćanju kilometara a dokazao sam mu dokazima da to nije tačno i da se radi o dva ista auta različitih kilometara!

Dotični se nije izvnio pa čak da stvar bude još gora preokrenuo priču u skrojz drugom pravcu i od sebe napravio žrtvu. Ja sam je na skupu u Zenici rekao da će zapaliti auto ako budu vraćeni kilometri šta mu je dijagnosticar nekoliko minuta ponovio i potvrdio da kilometri nisu ok i nije ispunio obećanje koje je sam dao nego je mene uzeo prozivati ponovo za vraćanje kilometara na Mercedesu. Asim je glumac kakvog svijet nije vidio.” – izjavio je Bojan Galić za portal Crna – Hronika.

Sve što trebate znati je da je za nedelju 27.11.2022. godine najavljeno paljenje jednog auta iz moje kolekcije u vrijednosti od preko 5.000KM.

Ovo je video moje kolekcije tj trećinu auta koja su na tom videu skladištena u garažama i baš jedan automobil iz tog videa će biti izvezen van i zapaljen na bezbjednoj lokaciji.

Znači dogovoreno je za nedelju, da vrijeme posluži. Bojan Gajić će u nedelju ispuniti obećanje!” – izjavio je ljubitelj Mercedesa za portal Crna-Hronika.

gpmaljevac.com