POSTAJE VRLO DEGUTANTNO, JA NISAM TAMO: Nakon svađa i okršaja Milice i Mensura, oglasila se Mina Vrbaški, pa ŽESTOKO POTKAČILA Ajdarpašića!

Showbizz

POSTAJE VRLO DEGUTANTNO, JA NISAM TAMO: Nakon svađa i okršaja Milice i Mensura, oglasila se Mina Vrbaški, pa ŽESTOKO POTKAČILA Ajdarpašića!

U proteklih nekoli dana, dešavanja u Zadruzi usijala su društvene mreže i pod budnim okom su javnosti. Naime, Mensur Ajdarpašić i Milica Veselinović u toku ove nedelje, imali su bezbroj svađa, pa čak i fizički okršaj, kada je Milica nasrnula na Mensura. U toku današnjeg dana, na imanju u Šimanovcima, odvila se proslava rođendana Sandre Čaprić, a Milica i Mensur su opet ušli u sukob, u kom je ona završila u suzama.

Njih dvoje su, zajedno sa Anom Spasojević, napustili Dubiozu i proslavu rođendana i uputili se ka Beloj kući, u nadi da će se strasti između ovog ljubavnog para smiriti. U toku šetanja ka kući, Ana je rekla Milici da ukoliko uđe Mina, ona će da završi ”na palati”.

Tom prilikom, kontaktirali smo Minu Vrbaški, kako bi prokomentarisala aktuelne svađe ovog ljubavnog para, pa i pominjanja nje u njima, na šta je ona imala da kaže:

Ono što o poslednjim dešavanjima mogu reći, je da nisam iznenađena! Sve je to deo potrebe kadra po svaku cenu, Milica je očito nezadovoljna statusom i tretmanom pa je udarila po gasu! Iskreno, nikako da dokučim šta nju muči, koji ona to problem ima? Pri tom, sada već vrlo degutantno postaje ovo svađanje oko mene, a da pri tom nisam prisutna tamo! – rekla je Mina, pa je nastavila:

Mensur se trudi da ispoštuje, ali očito “džaba kreči”. Nikako da smiri tenzije ili bar tuču! Pominje ona neku kafu da ćemo piti zajedno…Pa očito bi bila sikteruša, jer ne znam ko bi je skidao sa krova nakon te kafe – zaključila je Mina za naš portal.

Po svemu sudeći, ovaj odnos je i više nego turbulentan, a kako će se na dalje odvijati situacija između ova dva zadrugara, ostaje nam da ispratimo. pink.rs