Jeziva tuča u Zadruzi: Maja videla da Car gleda Dalilu, pa počela da ga davi – “leteli” šamari

Showbizz

Jeziva tuča u Zadruzi: Maja videla da Car gleda Dalilu, pa počela da ga davi – “leteli” šamari

Još jednom da te uhvatim samo, još jednom! Videćeš, kunem ti se! Je*aću ti mamicu! Marš, ja*aro! – vikala je Maja

Maja Marinković primetila je da Filip Car odmerava Dalilu Dragojević tokom emisije, pa je momantalno napravila ljubomornu scenu i žestoko mu zapretila, pa mu se unela u facu, zbog čega je on smesta pobegao.

– Sa njom je vrlo teško, u suštini rasprave su nam toliko glupe i nerazumnjive, njoj bi trebali izumiti robota koji će joj biti dečko, ali ona i tog robota prebila. Ja smatram da svi ovi ljudi ovde smatraju za Maju da je luda, agresivna i bezobrazna, ali ja vidim u njoj potencijal da sve to ne bude. Ona ima moral i može to da bude. Ona može da ne izgrebe menei da neke stvari ne radi. U nekim momentima se stidim nje. Ona na tvoje pitanje ima napad. Da, generalno u nekim momentima se stidim što mi je ona devojka, izgrebe me, polije. Tako bi se i ona mene stidela. Sa Majom imam se*s iz inata. Ima puno nedostataka u svom ponašanju. Ako me bude slušala, neke stvari će biti bolje – rekao je Car.

– Naš generalni problem je što kao moj partner dozvoljava sebi ono što meni brani. Nekim ljudima se obraća i smeje se, a ja to ne smem – dodao je Car.

– Maja je iskrena, ona to ne radi namerno – ubacio se Mensur da odbrani svoju bivšu devojku Maju Marinković, Car se skočio kao oparen.

– Još jednom da te uhvatim samo, još jednom! Videćeš, kunem ti se! Je*aću ti mamicu! Marš, ja*aro! – vikala je Maja u trenutku kada je videla da Car gleda Dalilu.

– Daj, ne se*i! – poručio joj je Car.

– Još jednom da te vidim! Rođenim očima sam videla! Još jednom da te uhvatim, glava će ti biti otvorena – pobesnela je Maja.

U toku je emisija “Nominacije”. Maja Marinković je napala Filipa Cara jer je on gledao u svoju bivšu devojku Dalilu Dragojević.

– Prvi si počeo, sutra mi je slava, go*no jedno – vikala je Maja.

– Šta sam ja uradio, pogledao sam negde, prepoloviću te negde – vikao je Car.

– Da pogledao sam – priznao je Car.

– Nije tačno, što nisi rekao – vikala je Maja.

– Je li vredno ovo što radiš – pitao je Car.

– Ti nemaš obzira ni za šta – vikala je Maja.

https://youtu.be/Aw6giJO-_8Y

https://youtu.be/Fuk5Fahu4dE

(Telegraf.rs)