MARKO HOĆE PETORO DECE, A JA BIH TROJE! Stanija Dobrojević spremna da postane MAJKA: Bacaju se na posao čim se USELE U NOV STAN!

Showbizz

MARKO HOĆE PETORO DECE, A JA BIH TROJE! Stanija Dobrojević spremna da postane MAJKA: Bacaju se na posao čim se USELE U NOV STAN!

Stanija Dobrojević (36) pohvalila se da ima odličan s*ks sa Markom Markovićem (27). Starleta za Informer kaže da uveliko radi na bebi i da planira da rodi troje dece.

– Seksualni život mi je super! Vidi se na meni, sve vreme sam nasmejana! Da je drugačije, bila bih namrštena. Marko i ja ne koristimo nikakva pomagala, nisu nam potrebna! Čim se uselimo u moj novi stan, pravićemo bebu. Marko hoće petoro dece, a ja bih troje. Ne plašim se trudnoće ni porođaja. Pa šta ako se ugojim – priča u dahu Stanija i dodaje da ne namerava da se uda za crnogorskog manekena jer joj papir ništa ne znači:

– Ne zanima me svadba, već da prvo dobijem dete. Brak može tek kada se ostvarim kao majka.

Starleta ne planira da prestane da se skida ni kad bude imala decu. Marko se pohvalio da njegovi roditelji iz Crne Gore vole Staniju:

– Moja majka je oduševljena snajkom! Stanija se ne ponaša isto privatno i kad je pred kamerama – kaže maneken i dodaje da je njegova devojka odlična kuvarica:

– Super kuva! Tokom pandemije koronavirusa usavršila je srpsku tradicionalnu kuhinju. Gibanica joj je odlična!

Dobrojevićeva kaže da joj je poziranje u krvi i da tako odlično zarađuje.

– Prestala sam da pevam jer ne volim nastupe. Naporno mi je da se pakujem svakog četvrtka i da sam van kuće sve do nedelje, da dolazim kući u pet ujutru, da skidam šminku… Isto zarađujem i dok se slikam kod kuće u ogledalu! – završava priču starleta. Kurir.rs/Informer/M.M.