DALILU I DEJANA POMIRIO HODŽA? Razgovarao sa njim u Zadruzi, a Huso Mujić sve otkrio: Najsrećniji sam! Čekam da mi PODARI UNUČE!

Showbizz

DALILU I DEJANA POMIRIO HODŽA? Razgovarao sa njim u Zadruzi, a Huso Mujić sve otkrio: Najsrećniji sam! Čekam da mi PODARI UNUČE!

Dejan Dragojević oprostio je supruzi Dalili što ga je javno varala sa Filipom Carem, i to navodno posle razgovora sa hodžom, koji ga je navodno posetio u “Zadruzi”.

– Dejan je pre nekoliko dana tražio da mu tajno dovedu hodžu. Juče su ga izveli iz rijalitija da bi se našao sa hodžom, s kojim se pomolio da mu se Dalila vrati. Kad je to obavio i vratio se u Belu kuću, bio je raspoložen i odmah je počeo da priča i flertuje s njom. Vrlo brzo su jedno drugom rekli da se vole i zagrlili su se – priča izvor za “Informer”.

Ovo potvrđuje i Dalilin otac, Huso Mujić, koji uveliko slavi pomirenje ćerke i zeta.

– Niko nije srećniji od mene što ih je hodža pomirio! Čuo sam da se Deki molio da mu se vrati. I ja se svaki dan molim za njih dvoje. Pet puta dnevno klanjam. Da li se neko moli Alahu ili Bogu, nije važno – priča Mujić i dodaje da je presrećan što su opet zajedno:

– Niko nije srećniji od mene! Imam još jednu želju, da mi uskoro podare unuče.

Huso Mujić, Dalilin otac, tvrdi da mu je produkcija nedavno omogućila da se nakratko čuje sa ćerkom posle nervnog sloma koji je doživela u rijalitiju.

– Tada sam joj rekao da čuva Dejana i da se ne svađa s njim, jer mi je on kao sin. Kazao sam joj i da prestanu da lome po “Zadruzi” kad se iznerviraju i prave bilo kakve probleme – ističe Mujić. Kurir.rs/Informer/M.M.