MARIJANA MATEUS U CRVENOM OD GLAVE DO PETE: Savršen kaput i torba za kojom lude sve žene! (FOTO)

Showbizz

MARIJANA MATEUS U CRVENOM OD GLAVE DO PETE: Savršen kaput i torba za kojom lude sve žene! (FOTO)

Stil Marijane Mateus oduševio je domaću i svetsku javnost

Stil Marijane Mateus prepoznat je od strane najstrožih kritičara kao besprekoran. Popularna kreatorka i poslovna žena u svom raskošnom garderoberu ima pregršt komada koju potpisuju svetski brendovi, te je neretko možemo videti u pažljivo odabranim odevnim kombinacijama, na koje, doslovno, niko ne ostaje imun.

Pred prazničnu euforiju, Marijana je odlučila da boje svog stajlinga uskladi s prazničnim duhom, te je nedavno oduševila javnost svojim modnim odabirom. Naime, kreatorka je obukla dugačak i raskošan crveni kaput, koji je pratio liniju njenog tela.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marijana (@marijanamateus)

Takođe, ona je čitavu kombinaciju podigla na viši nivo, luksuznom tašnom renomirane francuske modne kuće. U pitanju je brend „Dior” i model tašne „Lady Dior”, koja je bila omiljena pokojnoj princezi Dajani. Cena ovog asesoara dostiže vrtoglavih pet hiljada evra, a Marijana, budući da prati sve modne trendove, morala je da je poseduje u svom garderoberu.

Ovaj autfit Marijane Mateus pokazuje kako je „manje zapravo više”, te da možete iskopirati ovaj stajling uz malo truda, a jedna boja učiniće da izgledate posebno elegantno.novi.ba