STRAŠNO JE KAD VJERUJEŠ U LAŽNU SLIKU O SEBI: Goca Tržan o pretjerivanju s fotošopom i Sanji Kužet – NIJE PO MOM UKUSU!

Showbizz

STRAŠNO JE KAD VJERUJEŠ U LAŽNU SLIKU O SEBI: Goca Tržan o pretjerivanju s fotošopom i Sanji Kužet – NIJE PO MOM UKUSU!

Goca Tržan je jedna od retkih koje ne vole filtere za ulepšavanje, pa je vidimo u svim izdanjima. Goca Tržan je oduvek neko ko otvoreno iznosi svoje stavove i nema problem da se prikaže u stvarnom svetlu, pa smo je često viđali u svim izdanjima, jer Fotošop izbegava da koristi.

Međutim, brojne njene koleginice i javne ličnosti ne mogu bez Fotošopa, što Goca smatra nepotrebnim, jer “od sebe ne mogu pobeći”.

“Ja ne mogu da se krijem od sveta. Možete da me vidite na Adi, na pijaci, u radnji. Ja ne mogu ljude da ubedim da sam lepša ili zgodnija nego što jesam. Gledam mnoge kolege koje ne kače ni sliku ni snimak pre Fotošopa, filtera i slično. Mnogo je strašno kada od sebe praviš nešto što nisi i mnogo je opasno kada počneš da veruješ u lažnu sliku o sebi”, istakla je pevačica, koja svoje godine nikada nije krila.

“Želim da kažem svakoj ženi da je potpuno u redu da imaš dan kada si otečena, neraspoložena, kada ti se ne kuva… To je život”, poručila je Goca, a onda se dotakla Sanje Kužet, koja slovi za jednu od najlepših i najzgodnijih srpskih voditeljki.

“Evo, recimo, Sanja Kužet je izuzetno zgodna, ali za moj ukus premršava, a na televiziji izgleda savršeno zato što joj doda 8 kila svuda gde treba. A ja sa metar šezdeset i željom da porastem kada dodam jedan kilogram više izgledam kao krme, ali šta ću, to sam ja. Ali Sanja je stvarno božanstvena, prelepa žena”, iskrena je bila Goca Tržan u emisiji “Zvezde Granda Specijal”. atraktiva.net