POSLJEDNJI PUN MJESEC U OVOJ GODINI BIĆE I NAJMOĆNIJI: Ova 2 znaka će biti najsretnija, dešavat će im se samo lijepe stvari

Zanimljivosti

POSLJEDNJI PUN MJESEC U OVOJ GODINI BIĆE I NAJMOĆNIJI: Ova 2 znaka će biti najsretnija, dešavat će im se samo lijepe stvari

Posljednji pun Mjesec u 2021. godini očekuje nas 19. decembra i biće u znaku Blizanaca. Pozicioniran je naspram “galaktičkog centra”, prostora koji se smatra za srce Univerzuma. Kada je Mjesec u ovoj poziciji, očekuje nas snažna energija koja podiže našu svijest i pomaže nam da otkrijemo nešto novo o sebi, svojim potencijalima, talentima, ali i nedostacima, piše Lovesensa.

Slijedi nam periodlepih dešavanja, a naročito sretni će biti Blizanci i Škorpije.

Pun Mjesec karakteriše izvlačenje različitih stvari iz nas. Ova lunarna faza podstiče nas da zaživimo na nekom zaboravljenom polju snova i otkrijemo u kojim poljima života treba da pronađemo više svjetlosti. Za vrijeme punog Mjeseca u Blizancima saznajemo šta smo to naučili, a šta nismo riješili za vrijeme pomračenja Mjeseca 19. novembra. Prisjetite se perioda od prije mjesec dana i razmislite – šta je tada bilo ključno, o čemu ste razmišljali, na člemu ste radili? Sada ćemo uspjeti mnoge stvari jansije da vidimo.

Jupiter, planeta obilja, veoma je aktivan pod ovim punim Mjesecom. Jupiter uvećava i množi sve čega se dotakne, ali takođe ima dar da nam omogući da sagledamo stvari pozitivnije. Kako se naša perspektiva širi, možemo se otvoriti za više mogućnosti, više rješenja i bolje poglede na stvari. Šta god da nas je mučilo tokom pomračenja, Jupiter sada obećava da će doneti širi pogled na stvari i pozitivniji duh.

Koristite energiju punog Mjeseca da povećate dimenzije svog uma i sagledate stvari iz šire i svjetlije perspektive. Znajte da ovaj pun Mjesec osvetljava rješenja koja tražite, samo treba da imate otvoren um i povjerenje.

Pošto je pun Mjesec u znaku Blizanaca, ovo predstavlja ravnotežu između fizičkog i duhovnog. Sada sagledamo stvari iz oba ugla i to nam može nam pomoći da pronađemo odgovore koje tražimo. Ovo je posljednji pun Mjesec u 2021. godini, pa je pravo vrijeme da pogledamo šta želimo da eliminišemo. Osvijestite koje to stvari, navike ili ljude ne želite da prenesete u 2022. godinu. Dok pun Mjesec u Blizancima nosi neke moćne galaktičke energije i nešto Jupiterove pozitivnosti, na kosmičkom nebu se pripremaju drugi događaji koji bi mogli da utiču na energije koje doživljavamo u ovom trenutku.

Ubrzo nakon vrhunca punog mjeseca, Venera, planeta ljubavi, odnosa i novca, postaje retrogradna. Retrogradna Venera može uzdrmati stvari i odnose u vezi sa ljubavi i emocijama u našim životima. To ne mora biti samo naš odnos prema drugima, već i naš odnos prema novcu i stvarima koje cijenimo. Pošto je Venera retrogradna u blizini Plutona, planete moći, možda ćemo pronaći novi osjećaj moći i samopouzdanja. Možemo se osjećati sigurnije i smjelije kada je riječ o donošenju odluka – najvažnije je da slušate šta vam govori srce. Međutim, ova dinamika Venere i Plutona može da ukaže šta ne možemo da kontrolišemo, odnosno što je vam naše moći. Ali, važno je da i kada nam neke stvari klize iz ruku, najprije pokušamo da zadržimo ravnotežu.

Pored energije Venere i Plutona, imamo i Saturn i Uran koji se spremaju da formiraju poslednji kvadrat ove godine. To se može manifestovati kao pritisak između slobode i granica, ali i kao nemir. Saturn želi da poštujemo pravila i uskladimo se, dok Uran želi da razmišljamo van okvira i radimo stvari drugačije. Saturn predstavlja prošlost, dok Uran predstavlja budućnost. Da bismo uravnotežili ove energije u našim životima, moramo da postanemo svjesni lekcija i mudrosti naše prošlosti, dok se otvaramo ka budućnosti i novim mogućnostima koje su pred nama.

Moguće je da ćete morati prihvatiti neke promjene i novine, pa čak i kada je reč o nekim zastarelim radnjama i rutinama. Kako da se oslobodite loših navika ako vas blokiraju pod punim Mjesecom? Vrijeme je da govorite, ništa ne tajite, posebno ne od sebe, i izrazite svoje mišljenje! Ovo je trenutak apsolutne slobode u kojoj će se mnoge stvari otkriti, ali istina na kraju 2021. godine može značajno pomoći da kreiramo mnogo bolju budućnost u 2022. godini! prneosi “Novi“. haber.ba