(VIDEO)CRNO NA BELO! Taki otkrio kako gleda na Čorbin ulazak, prokomentarisao ćerkinu potencijalnu TRUDNOĆU sa Carem, a onda pokazao papir koji dokazuje MAJIN ABORTUS!

Showbizz

CRNO NA BELO! Taki otkrio kako gleda na Čorbin ulazak, prokomentarisao ćerkinu potencijalnu TRUDNOĆU sa Carem, a onda pokazao papir koji dokazuje MAJIN ABORTUS! (VIDEO)

U toku je Izbacivanje. Voditeljka Dušica Jakovljeviić ugostila je oca nominovane Maje Marinković, Takija. Maja je ove nedelje nominovana sa Petrom Vasićem:

Kako si preživeo Čorbin ulazak? – upitala je Dušica Takija:

Čorba nam je zapržio čorbu. Maji nije bilo svejdno kada ga je videla, sada je na više frontrova – rekao je Taki.

Maja je uvek pričala sve najlepše o Čorbi, iako on nije izdržao teret Majine veze. Moram da kažem da nije ispao kavaljer jer je izneo neke stvari iz njihove intime. Moram da kažem da ja imam prepiske njihove koje ću objaviti. Nije ispao džentlmen – rekao je Car o Čorbi.

Pročitala sam da je Maja pitala Cara da li treba da popije tabletu za dan posle, on je rekao da ne treba – upitala je Dušica.

Daleko bilo, ja mislim da će Maja završiti sa rijalitijem. Ona je nedavno imala abortus. Ona ima veliki stres zbog toga, išli smo kod psihologa – rekao je Taki pa pokazao papire koji dokazuju da je Maja išla na abortus.

Detaljnije u nastavku:

pink.rs