15 ORIGINALNIH IDEJA: Najlepši novogodišnji pokloni koje možete lako i sami da napravite! (VIDEO)

Zanimljivosti

15 ORIGINALNIH IDEJA: Najlepši novogodišnji pokloni koje možete lako i sami da napravite! (VIDEO)
Ovi pokloni će sigurno izmamiti osmeh bliskim ljudima

Praznični šoping svake godine za mnoge predstavlja pravi izvor stresa. Gužve po prodavnicama nisu nešto što želimo da vidimo, a naročito ne u periodu kada je pandemija korona virusa u jeku.

Onlajn kupovina je bolje rešenje, a ako ste od onih koji sve rade u poslednji čas, predlažemo da probudite svoju kreativnu stranu i sami napravite poklone za drage ljude.

Ovako ćete im pokazati da vam je zaista stalo do njih i da ste bili spremni da izdvojite vreme i uložite trud kako biste ih iznenadili. Ovi “uradi sam” pokloni su uvek bolje rešenje.

Evo na koje smo ideje naišli:

Blogerka Semi posvetila se izradi personalizovanih poklona. Ona predlaže da napravite majice, posteljinu ili dekorativni predmet sa posvetom ili simbolom koji će osobi kojoj darujete poklon značiti.

Možete kreirati sliku, citat ili nešto slično i to preslikati na neki odevni predmet ili jastučnicu. Takođe, možete napraviti i ukrasnu kutiju, držač za čaše ili nešto slično.

Kejli je za svoje je drage ljude ispekla keksiće i napravila božićne kuglice i to sve zapakovala u zanimljivu kutiju. Morate prizanti da je ovo odlična ideja.

Takođe je objasnila i kako možete sami da napravite mirišljave soli za kupku, čokoladne grickalice na štapiću i još puno toga korisnog.

(Stil.kurir.rs)