ZAVODILA MOĆNE MUŠKARCE, 6 PUTA BILA VERENA, A SAMO JE NJEMU REKLA DA: Svi ljubavni brodolomi Severine Vučković! (FOTO)

Showbizz

ZAVODILA MOĆNE MUŠKARCE, 6 PUTA BILA VERENA, A SAMO JE NJEMU REKLA DA: Svi ljubavni brodolomi Severine Vučković! (FOTO)

Sa poslednjim parterom koji je poznat javnosti Severina se rastala pre nekoliko meseci. Igor Kojić je bio šesta Severinina velika ljubav, a pre njega je bila verena čak 5 puta, dok je samo njemu pošlo za rukom da je odvede pred oltar. Par je imao čak 3 raskošna salvlja, ali veza ipak nije opstala

Njena karijera, ali još više detalji iz njenog privatnog života uvek su intrigirali javnost, a svaki njen korak je ispraćen sa velikom pažnjom. Najveću pažnju privukao je njen izbor partnera.

Pevačica je imala 6 velikih ljubavi. Neke veze su se završile mirno, dok su neke propraćene skandalima i brojnim novinskim natpisima.

Severina je pet puta bila na korak do braka, a jednom vereniku, Milanu Popoviću je rodila i dete, sina Aleksandra, međutim pred oltar je ipak stala samo jednom i sudbonosno ‘da’ rekla 34-godišnjem fudbalskom menadžeru Igoru Kojiću. Par je u braku bio šest godina, ali onu poznatu ‘kriznu’ sedmu nisu dočekali.

Prvi Severinin dečko kojeg je predstavilaa javnosti bio je Alen Marin, pevač grupe Kojoti. Kratka, ali burna veza završila se bez puno medijske pompe. Međutim, zato je medijska pompa obežila Severininu vezu sa hercegovačkim prduzetnikom Milanom Lučićem.

Vezu su otpočeli 2002. godine dok je Lucić još bi u braku, a dve godine kasnije Severina se našla u središtu skandala jer u javnost procureo snimak njihovog intimnog odnosa. U to vreme već je bila u vezi sa Srećkom Vargekom koji se jedno vreme dobro nosio sa tim, čak joj je bio i podrška. Ali, ipak nije izdržao. Šuškalo se da su se verili, međutim idila nije dugo potrajala pa je usledio još jedan raskid.

Nakon toga povezivali su je sa srpskim pozorišnim rediteljem Jagošem Markovićem, moskovskim preduzetnikom Dubravkom Horvatom i vlasnikom kafića Draženom Balaškom, ali sve je ostalo na nepotvrđenim spekulacijama.

Ipak, kratka avantura sa trenerom Gorana Ivaniševića, Marijom Tudorom, bila je potvrđena, ali ona je više došla kao uvertira u novu veliku ljubav, sa nekoliko godinaa mlađim Matom Čuljkom koja se, takođe završila nedugo nakon veridbe.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Severina (@severina)

2008. Severinino srce osvojio je Slavko Šajinović. Sve je upućivalo na to da je on ‘onaj pravi’. Osim što su počeli zajedno da grade kuću, planirali su potomstvo, a ni veridba nije izostala. Ni ova, četvrta po redu, nije joj donele sreću.

Severina je Slavka Šajinovića napustila i zaljubila se u srpskog biznismena, ‘kralja bakra’, Milana Popovića. Severina mu je pevala na rođendanu, a navodno je to bila ljubav na prvi pogled. Par je dobio i dete, sina Aleksandra, ali vezu nisu krunisali brakom već raskidom i to kada je Aleksandru bilo samo sedam meseci. Od raskida do danas, Severina i Milan se uglavnom viđaju na sudu gde vode bitku za starateljstvo nad sinom.

Nakon turbulentnog raskida od Milana Popovića, sreću je pronašla u zagrljaju Igora Kojića, ali ni ta veza nije bila ona za zauvek.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Severina (@severina)

“Odluku o razvodu donijeli smo zajednički i sporazumno te ju nećemo dodatno komentirati, kao što nismo komentirali našu razdvojenost. Moja posvećenost sinu i borba za skrbništvo u mom su punom fokusu proteklih 20 mjeseci. Igor je bio divan partner, podrška i oslonac u teškom razdoblju mog života i želim mu svu sreću svijeta. Znam da sam javna osoba, ali nisam javna vreća za mlaćenje. Svaki rastanak je težak i molim medije da se suzdrže od pisanja gluposti i neprovjerenih tračeva. Meni moj život ne možete pokvariti, a svoj još imate šansu popraviti”, napisala je Severina stil