Oglasila se devojka koja je Prijovićki u Osijeku poklonila poseban poklon: Aleksandra ga predala sinu Akiju

Showbizz

Devojka, koja je bila četiri koncerta, za Priju je imala poseban poklon i to sve zbog uspomena

Aleksandra Prijović u Hrvatskoj beleži neverovatnu popularnost, te u kojem god gradu da zakaže koncert ne završi se bez pet noći minimum, a koliko je Hrvati zaista vole pokazali su sinoć, na četvrtom po redu koncertu u Osijeku.

Naime, pored brojnih poklona koje je dobila tokom koncerta, jedan plišani meda koji joj je dobačen iz publike – posebno je ganuo Priju.

Devojka koja joj je poklonila medu, psoebno se oduševila zbog Prijine reakcije i sada se oglasila za hrvatsi “24.hr”.

– Uspomene koje sam stekla na njenim koncertima u Osijeku i Zagrebu i nova prijateljstva trajaće ceo život i zato sam joj se htela nekako zahvaliti – istakla je devojka i dodala:

– Pokloniti jednu svoju uspomenu za sve one koje nam je ona omogućila da stvorimo. Reakcija me toliko iznenadila da sam se rasplakala – rekla je obožavateljka Paula Tonka (22), koja je svojim darom ganula Prijovićku.

Da je četvrto veče posebno za Priju, dovoljn ogovori i činjenica da su je ljud iz publike iznenađivali poklonima vrlo često. Od cveća koje joj je poklonio dečak, preko majice na kojima su bili ispisani posebni hitovi, do plišanog medvedića koji je sada Akijeva nova igračka.

(Telegraf.rs)