Ibrahimovićev sin teško oboleo, Zlatan pobegao u suzama! Ibra NIKAD RANJIVIJI: Neprekidno je povraćao, a mene svi teše

Svijet

Ibrahimovićev sin teško oboleo, Zlatan pobegao u suzama! Ibra NIKAD RANJIVIJI: Neprekidno je povraćao, a mene svi teše

Zlatan Ibrahimović postao je poznat javnosti kao neko ko je u svakom momentu apsolutno motivisan i arogantno samouveren.

Ipak, ni u životu legendarnog švedskog golgetera nije sve med i mleko, te postoje razlozi i situacije u kojima je i Ibrahimović čovek “od krvi i mesa”, što je i dokazao delom iz svoje knjige.

U knjizi „Ja sam Zlatan Ibrahimović“ , aktuelni napadač Milana govorio je i o manje lepim trenucima tokom svoje karijere, gde mu od pomoći nisu bili ni novac ni slava. Naime, njegov sin Maksi je od rođenja imao problema koje je na kraju uspeo da preživi.

Zlatan Ibrahimović
– Sve je bilo novo s Maksijem, i primetili smo da puno povraća. Osim toga, nije dobijao na težini, nego gubio. Nismo znali zašto. Je li to normalno? Povraćao je neprekidno, nismo znali razlog i mora li baš toliko. Nazvao sam porodicu, prijatelje i svi su me tešili da nije ništa strašno, ali nisam verovao. Pokušavao sam da utešim sebe“, pojašnjavao je Ibrahimović koji je sa suprugom Helenom morao brzo da reaguje kada je saznao da mu je sin bolestan.

To su bili momenti koji su ga promenili iz korena.

– Celo telo mi je bilo u grču. Nikada se nisam ovako osećao, ni približno. Dok nisam dobio dete bio sam gospodin nedodirljivi. Mogao sam biti ljut i lud, mogao sam pokazivati sve moguće emocije. I sve se moglo rešiti ako si bio čvrst, istrajan, ali ovo nije bilo ni slično tome. Ovde sam bio nemoćan, jednostavno ništa nisam mogao učiniti. Maksi je iz dana u dan bio sve slabiji, bio je tako mali i sad se zaista primećivalo da je kost i koža. Izgledao je kao da život želi da ga napusti.

Naime, supruga mu je javila da tek rođeni Maksi mora na operaciju želuca, nakon čega se Zlatan u potpunosti “izgubio”.

– Ne sećam se puta do bolnice. Sećam se samo bolničkih hodnika i mirisa. Trčao sam i pitao samo gde, gde je, na kraju su me odveli do velike sale gde je Maksi ležao u inkubatoru. Bio je manji nego ikada, kao mala ptica. Imao je cevi kroz telo i nos. Kao da su mi srce istrgli iz grudi. Volim vas oboje. Vi ste mi sve. Ali ja ovo ne mogu izdržati. Zovi me za sve što treba, rekao sam Helen i pobegao odatle, rekao je Zlatan.

Na svu sreću, operacija je bila uspešna i Zlatanov sin nije imao posledica u kasnijem životu.

– Maksi i sada ima ožiljak. Oseća se zdravo kao i sva deca njegovog uzrasta, a ja se često sećam tog događaja. To mi daje bolji pogled na život, iskreno, završio je švedski napadač, koji je nedugo nakon toga dobio još jednog sina blic