Maja polila Cara, on skinuo bubicu i napustio Bijelu kuću: Marinkovićeva pobijesnila i napravila lom!

Showbizz

Maja polila Cara, on skinuo bubicu i napustio Bijelu kuću: Marinkovićeva pobijesnila i napravila lom!

Prvi klip za večeras prikazao je Filipa Cara i Lazara Čolića Zolu, koji pričaju o čuvenoj Cedeviti:

– Kakav si ti klošar – vikala je Maja Caru.

– Samo lajte što jače, jer danas ne pričam ni o čemu, idem na cigaru! – pobijesnio je Filip.

– Naravno, on je mogao otići u ekonomsko u toalet, ali je odlučio da ode pored bazena i dobacio je to za Cedevitu – komentarisala je Dalila.

Niko ništa nije slagao ovdje, ovo jeste bezobrazno i jako ružno. On je izašao sa Zolom, ovo je direktna provokacija na račun njihove grupe. Filip je kvaran – govorila je Maja.

– “Koliko sati” je bila šifra za količinu voljenja, svako je mogao da vidi naše klipove iz izolacije – otkrila je Dalila.

– Ne smijem pitati koliko ima sati, ne smijem pomenuti Cedevitu, ne smijem rernu otvoriti, hajde! – bijesnio je Filip.

– Car obožava Dalilin osmijeh, kad se ona nasmije, to je neka zaraza. Car je bacio foru i čekao da vidi da li će se upecati – rekao je Karić.

– Folirantu, meni ispiraš mozak za neke stvari. Nemojte da se zaj..avate sa situacijama – vikala je Maja, pa ga ispolivala, a on je napustio emisiju.

– Filip Car se nikada neće promijeniti, poenta je u njegovoj želji da ponovo komunicira sa Dalilom. Majo, pomiri se sa sudbinom da te j..e samo zato što te se plaši. Ne interesuje ga to da se tučeš! Htio je da te j..e prije Janjuša, ego je nahranio s tobom! – govorio je Đedović Maji.

kurir