(VIDEO)NE MOŽE DA BUDE DOBAR, PRODAO JE VERU ZA VEČERU!’ Maja stala uz Broksa tokom RATA sa Aleks, pa najstrašnije OPLELA po Dejanu Dragojeviću! HAOS!

Showbizz

Žestok početak emisije!

U toku je emisija “Pitanja gledalaca” Maja Marinković tražila je reč da komentariše sukob Lil Broksa i Aleksandre Nikolić.

Ja ću se složiti sa Bilalovim mišljenjem. Čujem da me mnogi koemntarišu, pa neću vređati na nizak način. Mnogi se grupišu po fanovima, ko je pozitivan u narodu, sami će da se pronađu. Mnogi o Aleksandri nemaju lepo mišljenje jer misle da se uzdigla uz Dejanovu pobedu. Dejanovi fanovi jesu bili od njega i Dalile, jer ga je ona napravila žrtvom. To da se sa Carem nije dogoodilo, nikad ne bi bio žrtva. On je ovde gazio ljude najniže kad im je bilo najteže. Dejan je ispao fer prema Dalili, lai nije ona prema njemu. Ne može da bude on dobar čovek kad prodaje veru za večeru zbog ljubavi, koja te sutra zezne. Ovde se uvlače jer je video da je Aleksandra dobila dve pobede za Miss, bila posebna osoba. U lajvu se priča jedno, van drugo, obične kukavice koje nemaju stav. Kad vide da je neko negativan u narodu gaze ga. Ja bih se složila sa Bilalom, ljubomorni su na dečka što se izdvojio, jedinka je i ima svoj stav – govorila je Maja.
Po čemu je pokazao da ima stav? – pitala je Sanja Grujić.
Uvek je direktan, ne daje devojkama kažnu nadu. Ovi ljudi su d*peuvlakači – nastavila je Maja.
Ona misli na mene, neću da mrzim nekog zbog tebe – ubacio se Miljan.

Mene moj prijatelj ne može da ponižava. Boli ih kad udaram u srž i pričam o čemu se radi – nastavila je Maja.
ne bih želela da glumim Dejanovog advokata, ali ga stalno uplići, želim da kažem da se Dejanu desila monstruozna stvar, ne znam ko bi reagovao kako on i izdigao se. Mislim da je narod prepoznao što se on pokajao za sve. On je pokazao svoje kvalitete i ne može 90% kuće da mu prismrdi – pričala je Aleks.
Pokajao se kad je video da ga Dalila više neće. Ja kad došla ovde i rasturiala sve za dva ipo minuta, Dakica poželela da se vrati Dekiju – dodala je Maja.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

pink.rs