NA SVADBI NE ŽELIM DECU, A NI NJEGOVU BABU: Mlada smatra da će joj UNIŠTITI zabavu, a evo kako je ON reagovao na njenu odluku!

Zanimljivosti

NA SVADBI NE ŽELIM DECU, A NI NJEGOVU BABU: Mlada smatra da će joj UNIŠTITI zabavu, a evo kako je ON reagovao na njenu odluku!

Jednu buduću mladu su napali pratioci na Redditu nakon što je napisala da na svoje venčanje nije pozvala baku svog verenika.

– Mislim da imam pravo da tražim tako nešto, ipak je to moj ”veliki dan” – napisala je 28-godišnja Britanka i objasnila da nisu pozvana ni deca, jer ona i verenik žele zabavu za odrasle uz muziku i otvoren bar.

Iz istih razloga iz kojih ne želi da zove decu, dodala je, ne želi da pozove ni 98-godišnju baku svog budućeg supruga, koju je pozvala na crkvenu ceremoniju, ali ne i na svadbu.

– Biće vrlo glasna muzika i želim zabavnu atmosferu, a to ne ide uz starce i decu – kaže ona, premda zna da baka već dugo priželjkuje da vidi kako joj se najstariji unuk ženi.

Zbog te njene odluke, priznaje ona, verenik joj se naljutio, a gotovo niko iz njegove porodice više sa njom ne razgovara.

Njen post u jednom danu na Redditu prikupio više od 2500 komentara, očekivano uglavnom negodovanja.

– Ljubav tvog života ti kaže da mu je važno da mu baka dođe na svadbu, a tebi su svejedno zabava i pijanstvo važniji? Ne shvatam – napisao je jedan dečko na i dodao da je baka duže odrasla osoba nego što je ona živa i da bi barem zbog toga trebalo da popusti i pozove je na svadbu.

– Prema starijoj osobi se ponašate kao prema detetu, kao da je teret. To je ponižavajuće – zaključio je drugi korisnik Reddita, a preneo portal “Indy100”. (kurir.rs)